• BIST 9524.59
  • Altın 2502.881
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.5572
  • Erzurum 6 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

2015 Erkek Yelek Modelleri

2015 Erkek Yelek Modelleri
2015 Erkek Yelek Modelleri

Bahar ayları dahil olmak üzere her mevsim bazı dönemler insanlar kalın giysiler ve montlar giymek istemeyebilirler. Yazlık kıyafetlerin bir kısmının giyilmesi ise bazı dönemler üşümenize ve hasta olmanıza yol açabilir. Böyle durumlarda ise yelek modelleri arasından stilinize uygun bir seçim yaparak her mevsime uygun bir şekilde kendinize sıkı bir tarz yaratabilirsiniz.

Kıyafetlerinizin tamamı ile uyumlu bir biçimde giyebileceğiniz yelek modelleri ile kombinlerinizi istediğiniz şekilde yaratabilirsiniz. Klasik ve spor tüm giyim tarzlarınız ile uyum içerisinde durabilme özelliğine sahip olan yelekler ile şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Takım elbiseleriniz ile birlikte de giyebileceğiniz yelekleri dilerseniz polar ya da benzer bir kıyafet ile birlikte kullanabilirsiniz.

Yelek ve Kıyafet Renk Uyumu Nasıl Olmalı?

Yelekler ile uyumlu kıyafetler giyebilmek istiyorsanız dikkat etmeniz gereken nokta sezonun en popüler renklerini yelek modelleriniz ile birlikte doğru şekilde kombinleyebilmektir. Örneğin klasik bir tarz yaratmak istiyorsanız siyah yelek modelleri giyebilirsiniz. Siyah yelek modelleri ile birlikte kombinleyebileceğiniz en ideal parçalar ise beyaz gömlek, kravat ve klasik kesim siyah bir pantolondur.

Renk uyumunu yaratırken zorlanıyorsanız ya da bir bütünlük oluşturamamaktan şikayet ediyorsanız aksesuar kullanarak stilinizde büyük bir bütünlük yakalayabilirsiniz.

2015 yılının birbirinden şık yelek modelleri arasında kişisel tarzınıza en uygun olanını seçmek istiyorsanız internet ortamında online alışveriş imkanları sunmakta olan http://www.altinyildizclassics.com/erkek-yelek-modelleri adresini ziyaret edebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25