• BIST 9060.78
  • Altın 2293.698
  • Dolar 32.31
  • Euro 35.1283
  • Erzurum 10 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

“2015 Otomobil Tanıtım Ve Satış Günleri” 50 Bin Kişiyi Ağırladı

“2015 Otomobil Tanıtım Ve Satış Günleri” 50 Bin Kişiyi Ağırladı
ERK Organizasyon tarafından bu yıl ilki düzenlenen “2015 Otomobil Tanıtım ve Satış Günleri” 4 günde yaklaşık 50 bin kişiyi ağırladı.

Yaz aylarını durgun geçiren otomotiv sektörünü canlandırmak amacıyla düzenlenen ve 13-16 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen etkinlik, ilk yılında büyük ilgi gördü. 13 firmanın 70’i aşan araçla katıldığı “2015 Otomobil Tanıtım ve Satış Günleri” sektör temsilcilerinden de tam not aldı. Etkinlik boyunca, TrafikŞube Müdürlüğü de “emniyet kemeri”nin önemine anlatan “simülasyon aracı” ile halkı bu konuda bilgilendirmeye çalıştı.Bu yıl ilki düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi kararlaştırılan “2015 Otomobil Tanıtım ve Satış Günleri” büyük ilgi gördü. Fuarı gezen yaklaşık 50 bin kişi, Peugeot, Mazda, Skoda, Kia, Ford, Renault, Nissan, İveco, Isızu, Citroen, Fiat, Seat, Toyata ve Mitsubishi markalarının son model araçlarını inceleme ve test sürüşü imkanı buldu.

EMNİYET KEMERI SİMÜLASYON ARACI DA İLGİ GÖRDÜ

“2015 Otomobil Tanıtım ve Satış Günleri”nde Erzurum Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü de Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı ile halkı emniyet kemerinin önemi hakkında bilgilendirdi.Saatte 5 kilometre hızla dönen araçta önce emniyet kemeri bağlamadan binen vatandaşlar araç içinde ters döndüklerini, ardından kemeri bağlı halde bindiklerinde ise emniyet kemerinin önemini bir kez daha anladıklarını ifade etti.Aracı deneyen sürücüler, emniyet kemeri takmadığı zaman aracın içerisinde her türlü darbeyi aldığını, tepe taklak olduğuna dikkat çekip, kemer takmamanın zararları bu uygulamayla gördüklerini dile getirdiler.

50 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ…

Yapılan organizasyondaki asıl amacın, yaz aylarında durgun günler geçiren otomotiv sektörünü yeniden canlandırmak ve halkı da yeni model araçlar hakkında bilgilendirmek olduğunu ifade eden ERK Organizasyon Genel Müdürü Sinan Özçaylak, “2015 Otomobil Tanıtım ve Satış Günleri”ni 4 günde yaklaşık 50 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi. Özçaylak, ”Bu yıl ilkini düzenlediğimiz etkinliğe katılan firmalarımız yeni çıkan araçları, yeni çıkan modelleri sunuyorlar. Tabi bununla birlikte satış imkanları ve test sürüş imkanları da var. Gördüğümüz ilgi Erzurum’un bu tür organizasyonlara ne kadar istekli olduğunu ortaya koydu. Bizde etkinliğimizi geleneksel hale getirmeye karar verdik. Emeği geçen herkese, özellikle Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e ERTANSA Genel Müdürü Yasin Deniz’e, organizasyonu düzenlememize büyük katkılar sağlayan Cindilli Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Cindilli’ye, etkinliğimize katılan tüm markalarımıza ve 4 gün boyunca etkinlik alanını hınca hınç dolduran Erzurum halkına ve çevre illerden gelen vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25