• BIST 9693.46
  • Altın 2511.705
  • Dolar 32.57
  • Euro 34.7682
  • Erzurum 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Ahmet Gökhan Yazıcı'dan 'Gizli hesaplar' açıklaması

Ahmet Gökhan Yazıcı'dan 'Gizli hesaplar' açıklaması
MHP MYK Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı bir açıklama yaparak 'Gizli hesaplar üzerinden bir açıklama yaptı.İşte o açıklama:
Değerli Basın Mensupları, Kıymetli Ülküdaşlarım ve Hemşerilerim;
Songünlerde, Erzurum’da bazı gizli hesaplar üzerinden iktidara yönelik bazı değerlendirmelerin gündemi meşgul ettiği bu günlerde,
Bazı basın kuruluşlarında çıkan haberler üzerinden, Durumdan vazife çıkarmaya çalışan, bazı sosyal medyada fırsatçıları;
Milliyetçi Hareket Partisinin Cumhur ittifakı kapsamında ki rolü ve üstlendiği misyonu bunlarla ilişkili olarak tartışmaya ve sorgulanmaya açmışlardır.
Öncelikle tarafları vicdana ve insafa davet ediyorum .!
Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücüler, özgül ağırlıkları ile Ülkemizin ve Devletimizin ali menfaatleri noktasında, hiç bir şahsi ve siyasi talep ve beklenti içerisine girmeden, amasız, fakatsız Cumhur İttifakının devlette devamlılık ilkesi ışığında taraftır.!
Ülkemizin İstiklal ve İstikbali noktasında Milli Devlet vurgusu ile yönetilmesi üzere iktidara destek vermektedir . Lakin İktidar ortağı değildir.!
Şayet iktidar ortağı olunsa idi yapılan teklifleri kabul eder, yönetim erkine de Özgül ağırlığını koyardı.
Milliyetçi Hareket Partisi, doğru bildiği ve ülkesinin yararına olacağına inandığı yasama faaliyetlerinine sağladığı katma değerin dışında iktidar ile yürütme esaslı bir organik bağı yoktur, yapılan afaki değerlendirmeler ile beyhude bir manüplatif çabalardan ibarettir.!
Millyetçi hareket Partisi ülkesinin ve milletinin faydasına gördüğü her doğrunun yılmaz ve yıkılmaz savunucusu olduğu gibi , son günlerde gündemi meşgul eden yanlışların da karşısındadır,
Liderimizin deyişi ile MHP aynı zamanda iktidarın olası hata ve yanlışları üzerinde deneticilik ve uyarı sorumluluğu söz konusudur bunu da sırf muhalefet olsun diye yıkıcı, yargılayıcı kaotik bir sığ düşünce ile yapmayıp, asli sorumluluğu , ahlakı ve değerleri ışığında gereğini yapmaktadır.!
Ülkücünün temiz vicdan sayfasına bu tür çarpık ve çirkef nitelendirmeleri yakıştırmaya çalışanlar vicdanlı olamaz.! Bu tür şahsi ve siyasi hesap, kazanç ve menfaat ilişkilerine alet olanlarda ülkücü olamaz.
Zira Liderimiz, Cumhur iktidarı süreci başlangıcında, önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ilkesi doğrultusunda, desteğin adını Beka, soyadını hesapsızlık koymuştur ve hiç bir talepde bulunmamış , yapılan teklifleride elinin tersi ile ittiği bir zeminde,
Lideri temsilde sorumlu olan bizler, şahsi ve siyasi menfaatimiz adına ne bir şey talep edebiliriz, nede küçük ve ucuz menfaat ilişkilerine ruhunuzu satamayız ,
Talebimiz millet adınadır, talebimiz devlet adınadır, talebimiz ülkenin ve milletimizin istiklalini ve İstikbalini düşünebilen ülküdaşlarımız adına olabilir ki Buda yine devletin ve milletin ali menfaatleri adına ancak olabilir.
Bu hassasiyetle şahsi ve siyasi küçük ve basit menfaatlere , ülkücü hareket üzerinden ulaşmaya çalışanlarında ve şehit kanının, yetim feryadının ahı ile bizlere emanet bırakılan MHP yi ve Ülkücü hareketi menfaatle, çıkarla, ahlaksızlıkla, yolsuzlukla, hırsızlıkla ilişkilendirmeye çalışan vicdan karalarını uyarıyoruz.!
Ülkücülük Cüzdan meselesi değil.! Vicdan Davasıdır.! Vesselam
Kamuoyuna saygı ile duyurulur..
 
Ahmet Gökhan Yazıcı
MHP MYK ÜYESİ
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25