• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Erzurum 16 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

Ahmet Gökhan Yazıcı'nın kaleminden...VATAN HAİNLERİNİN BİTMEYEN HİKAYESİ: GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK..!

Ahmet Gökhan Yazıcı'nın kaleminden...VATAN HAİNLERİNİN BİTMEYEN HİKAYESİ: GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK..!
Eğitimci Yazar Ahmet Gökhan Yazıcı VATAN HAİNLERİNİN BİTMEYEN HİKAYESİ: GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK..!' konulu bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

VATAN HAİNLERİNİN BİTMEYEN HİKAYESİ: GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK..!

Şeytanın bile bir fani ölüden umudunu ve uğraşmayı kestiği bu dünyada, şeytanla yarışan ve o meluna ait hasletler ile ve üstelik Yüce dinimiz İslam'ın öğretisi adına ahkam kesen inanç ve ideal fukarası fikr-i inanc-i ve büyük olasılıkla ırk-i devşirmelerin ortak karın ağrısıdır aslında GAZİ.!

"Türkiye cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz." Derken aslında sizler gibiler i işaret etmiş ve bu gün bunu hakaret fırsatına dönüştürmenizin fikri ve inancı temeli de budur.

Nekadar da haklıymış demi onun yaşam hakkı tanımadığı dönemin FETO benzeri başkaldırı ve ayaklanlanmalara sebep olan tarikat ve cemaat vari oluşumlara müsade etmemekle

Bir ırki ve fikri devşirme cemaat ve tarikat liderinin cümle müslümanların nedenli vebal ve günahına gireceği öngörüsünde nekadar da isabetliymiş demi

Asıl karın ağrınızın ve hazım problemi yaşamanızın temel etkeni bu, sizde biliyorsunuz ki bu hakaretleriniz, iftiralarınız ne İnsan'i nede İslam'i dir. Hazımsızlığınızın sebeb-i ise bu hasletlere uzak olmanızdır.

ALLAH'tan ise Şeyhinden daha çok korkan, ona şirk boyutunda biat edip ALLAH'a ortak koşan, sevgisini,saygısını,itaatını taasubiyet boyutunda zirveye taşıyıp Kula kullukla özdeşleşen sizler bir faninin iki dudağına sığacak kadar alim, dudağından dökülecek kadar bilim,iffet ve şahsiyet sahibisiniz o kadar.

Kiminiz överek, kiminiz yererek hep sırtından geçindiniz, menfaat ve çıkar ilişkilerinize meze ettiniz, ayak oyunlarınıza oyuncak etmeye çalışarak hep bir asalak gibi üzerinden geçindiniz,.!

Aslında zihniyeten ve fikren fakirdiniz, geride bir eser bırakabilen zihniyet ve fikir sahiplerini hep lehte ve alehte sömürdünüz.!

Ve benzer nakaratlar ile nice makam ve itibarlara yükselebilmek için yıllarca kiminiz ölümsüzleştirmeye, kiminiz öldürmeye çalıştınız.

Asla siz kıymet bilmeyenlerin hikayesi olsada , sizler ancak zerresi bile olayamayacağınızı riya ve istismarınızla, hakaret ve öfkenizle naçiz bedenine muhtaciyetinizle nekadar aciz olduğunuzu yeterince afişe ettiniz.

Teşbihte hata olmaz desturu ile Maymun gözünü açtı beyler.

Överek ve söverek onun üzerinden beslenerek, ülkeyi ve millet yıllarca dizayn ederek yönetmeye ve yönlendirmeye çalıştığınız Gazi Mustafa Kemal Atatürk siz Ölümsüzleştirmeye çalışanlar için yeniden Öldü ve siz hakaret ederek millet vicdanında Öldürmeye çalışanlar için ise yine yeniden dirildi beyler.!

Son sözümüz Aydınlık yarınlarımızın sorumlu belirleyicileri her kesimden gençliğimize ;

Bilgi Çağını yaşayan günümüz dünyasında, güçlülerin, savaşların, mücadelenin; İlmin, Teknolojinin, Bilginin esiri olduğu yaşadığımız yüzyılda Dünya Devletleri ve Milletleri kendi gençliklerini varlık sebebi aydınlık yarınlarının sorumlu belirleyicileri olarak addederken;

Mutlu ve Müreffeh Lider Ülke Türkiye’yi yeniden inşa edecek, sosyal-kültürel ve iktisadi kalkınmanın temel dinamikleri olarak TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE’ en ileri medeniyetler seviyesine ulaştırabilecek gençlerimiz olarak

Bizler ! Mustafa Kemal Atatürk ü ne…! günahsız, hatasız bir insan olarak TABULAŞTIRACAĞIZ…! Ne…! onun gölgesinde ahlaksızlığı, soysuzluğu, hırsızlığı MEŞRULAŞTIRACAĞIZ..!

Ne de yüce yaratıcımız Cenab-ı Hakkın İslam ve peygamber düşmanları nemrutlara, firavunculara, ebu cehillere bile uygun görmediği hakareti, zulmü reva GÖRMEYECEĞİZ..!

Allah adına din ve peygamberler adına ahkam kesen din tacirleri gibi, 57 yıllık kısacık ömrünü günahıyla sevabıyla eksiğiyle fazlasıyla Türk milletine vakfe etmiş olan Mustafa Kemal Atatürk e saygısızlık, ahlaksızlık göstermeyeceğiz, gösterenlere de tabi ki tahammül ETMEYECEĞİZ..!

Mustafa Kemal Atatürk ü anlatmaya-tanıtmaya çalışan, fakat gerçekte ne onu anlayabilmiş, ne de fikirlerini ve ideallerini kavrayabilmiş, inanç ve ideal fukarası insanların lehte ve aleyhte anlatımlarından ziyade;

M. Kemal Atatürk ün kendi söylev ve demeçlerinden yola çıkarak ve yine onu sağlığında tanımakla kalmamış, bir nevi yaşamış olan insanların objektif tespitlerinden faydalanarak araştıracağız.

İdealist Türk Gençliği olarak Mustafa Kemal Atatürk ün hatırasının ve fikirlerinin, Onun ismini-resmini-sözlerini dağlara, taşlara yazarak-çizerek yaşatılamayacağını,

Onun sadece gözlere hitap eden resimleriyle, büstleriyle tanınamayacağını ve anlaşılamayacağını,

M. Kemal Atatürk ün yaptıklarının değil, yapamadıkları ideallerinin, mücadele ruhu ve azminin, iradesinin gençlerin beyinlerine, yüreklerine nakşedilmesiyle yaşatılabileceğini asla unutmayacağız.

Evet oda her canlı gibi fani ve ölümlü idi. Günah ve sevapları ile vefat edip gitti. Şu fani dünyada hoş bir seda misali iz bırakan şahsiyeti ve eserleri ile de hak ettiği oranda da yaşayacaktır şüphesiz.!

Onu yaşadığı dönem şartları, öncelikleri,hassasiyetleri, mahkumiyet ve mecburiyetleri çerçevesinde değerlendirip Ülkemize ve Milletimize tezahur eden olumlu hususlarını örnek, olumsuzluklarıda ibret alarak aziz hatırasına ve mücadelesine sevgide keyfiyet saygıda mecburiyet kıstası ile yaklaşarak

En ileri Medeniyetler seviyesine ulaşabilmek için Tam Bağımsız Lider Ülke Türkiye İdallerini yaşayacak ve Yaşatacağız .!

selam-saygı-dua

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25