• BIST 9530.47
  • Altın 2484.461
  • Dolar 32.5066
  • Euro 34.8549
  • Erzurum 14 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

AHMET YAPTIRMIŞ: 1 KASIM CİDDİ BİR SINAV OLACAK

AHMET YAPTIRMIŞ: 1 KASIM CİDDİ BİR SINAV OLACAK
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, Yakutiye İlçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Merkez Yakutiye ilçesinde çalışmalarını sürdüren Erzurum Milletvekili Adayı Yaptırmış, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Vaniefendi İş Merkezini gezen Yaptırmış, esnafla sohbet edip isteklerini sorarak, ‘Tek Bayrak Tek İktidar’ konusua vurgu yaptı.  Ziyaret gezisine Fırat Center’de devam eden Yaptırmış’tan esnaf daha  Kasım seçimleri sonrası özellikle küçük esnafın sıkıntılarının çözülmesini istedi. 

Yaptırmış Kanal 25’de canlı yayına konuk olarak katılıp seçim çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

"1 KASIM SEÇİMLERİ ÖNEMLİ BİR EŞİKTİR"

1 Kasım seçimleri için hazırladıkları beyannamenin özelliğine değinen Yaptırmış Başbakan Davutoğlu’nun Erzurum mitinginde yaptığı 1 Kasım seçimleri ile ilgili görüşlerini aktarı. " Hep beraber 1 Kasım seçimlerinde reformcu, vizyonel niteliğimizle ülkemize yep yeni ufuklar çizeceğiz. Değişim ve irademiz, bu anlamda milletimizin yaşam standartlarını yükseltme davamızda 1 Kasım seçimleri önemli bir eşiktir. 7 Haziran seçimlerinde bütün partilerin çıkaracağı dersler, Türk siyasetine yeni katkılar getirecektir. Milletimiz seçim sandıklarında çatışma kültürünün terk edilmesini istemiştir. AK Parti olarak milletimizin verdiği bu mesaja kulak verdik ve kollarımızı sıvayarak tazelendik ve yeni bir yola çıkmaya karar verdik" ifadelerini kullandı.

Yakutiye ilçesinde işyeri açılışına katılan Yaptırmış, açılışa katılan konuklarla iş hayatı hakkında sohbet etti. Ziyaretleri kapsamında Araştırma Hastanesine geçen Yaptırmış, hastaları ziyaret edip şifalar diledi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25