• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • Erzurum 0 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

AHMET YAPTIRMIŞ: AŞKALE YATIRIMA DOYACAK

AHMET YAPTIRMIŞ: AŞKALE YATIRIMA DOYACAK
AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim gezilerine Aşkale İlçesinde devam etti.

Kendi ilçesi olan Aşkale’de yaptığı gezilerde büyük sevgi gösterisiyle karşılaşan Ahmet Yaptırmış, gezilerinde daha çok Belediye Başkanlığı döneminde yaptıkları hizmetler konuşulurken, halk Aşkaleli bir Milletvekili adayı olmasından dolayı memnun olduklarını ifade etti. Gezide karşılaştığı her vatandaş tarafından sevgi gösterisiyle karşılaşan Yaptırmış, ilçe halkını memnun etmek ve Aşkele’ye hizmet etmek için çalışacağını söyledi.

Gezi boyunca kalabalık halk tarafından takip edilen Ahmet Yaptırmış, muhtarlarla toplantı yaptı. Muhtarların tek tek sorunlarını dinleyen Yaptırmış, “Aşkale’nin sorunlarına hakim birisiyim. Belediye Başkanlığım döneminde çözebildiğim sorunlar oldu, tabiiki çözemediğimiz sorunlarımızda mevcut. 1 Kasım seçimleri sonucunda vekiliniz olarak meclise gönderirseniz eğer bildiğim sorunları çözecek projelerimizle birlikte çözüm yolları arayacağım. Tabi benimle birlikte bütün AK Partili arkadaşlarım ile birlikte Erzurum’un her köşesindeki sorunları çözmek ve yatırım sağlamak için birlik içinde hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Toplantının arından İlçedeki kurum ve kurulmuşları ziyaret eden Ahmet Yaptırmış, kurum yönetici ve çalışanlarıyla görüşüp istek ve temennilerini dinledi. Aşkale Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden Ahmet Yaptırmış, hastane çalışanları ile sohbet etti. Daha önce Aşkale Devlet Hastanesi’nde kendisinin de görev yaptığını hatırlatan Yaptırmış, hasta ziyaretleride gerçekleştirdi.

Aşkaleli esnafı ziyaret eden Ahmet Yaptırmış’a esnaf büyük ilgi göstererek 1 Kasım Seçimlerinde desteklerinin tam olduğunu belirttiler.Esnaf gezileri bittikten sonra kurumları ziyaret eden Yaptırmış, PTT, Emniyet Müdürlüğün’e de ziyarette bulunup, güvenlikle alakalı görüşmeler yaptı. Emniyet Müdürlüğ’nü ziyaretinde görevli polislerle sohbet eden Yaptırmış, Aşkale’de geçmiş yıllara oranla Polis teşkilatında çalışan personel sayısının arttırıldığını hatırlattı.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25