• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Erzurum 7 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

AHMET YAPTIRMIŞ: HALKIMIZ KALİTELİ HİZMETE LAYIK

AHMET YAPTIRMIŞ: HALKIMIZ KALİTELİ HİZMETE LAYIK
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, 1 Kasım seçim çalışmalarına Çat İlçesinde devam etti.

AK Parti Çat İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Yaptırmış, partililerle sohbet etti, seçim çalışmaları ile ilgili olarak fikir paylaşımında bulundu.

İlçe esnafını ziyaret eden Ahmet Yaptırmış, esnafın isteklerini dinledi. İlçe merkezinde yapılan yol ve kanalizasyon çalışmalarının yetersiz ve aynı zamanda uzun sürdüğünü bu durumun esnafı ve halkı olumsuz etkilediğini şikayet eden Çatlı esnaf,  sorunun çözümü için Ahmet Yaptırmış'tan sorunla ilgilenilmesini istediler.

Halkın istek ve taleplerini dinleyen AK arti Milletvekili Adayı Ahmet Yaptırmış, yol ve kanalizasyon sorunun çözümü için Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı  Mehmet Sekmen ile görüşeceğini belirterek, Türkiye'de belediyecilik hizmetlerinde kalitenin AK Partili Belediyeler tarafından gerçekleştirildiğini söyledi. Yerel yönetimlerdeki yüksek standarda sahip hizmetlerle halkın beklentilerine AK Partili Belediye yönetimlerinin cevap verdiğini dile getiren Ahmet Yaptırmış, "Yerel yönetimlerdeki başarı  ile 13 yıllık tek başına iktidarla birlikte kazanıldı. Eğer merkezi hükümet koalisyon veya AK Parti dışında bir partinin yönetimi olsaydı Türkiye'de bugün yapılan hizmetlerin hiç biriyle halkımız tanışmamış olacaktı. Ülkenin batısından Doğusuna kadar her köşesinde yapılan kaliteli hizmetlerde AK Parti imzası bulunmaktadır. Bu gerçekleri elbette halkımız bilmektedir. Halkımız elbetteki yüksek standartlardaki hizmetleri hakediyor" dedi.

İlçe Kaymakamı Ramazan Pektaş ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne de ziyarette bulunan Ahmet Yaptırmış ilçedeki asayiş ile ilgili bilgiler aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dengiz ile görüşen Yaptırmış ilçe'deki eğitim durumu ile okulların fiziki şartları hakkında bilgi alan Yaptırmış, AK Parti iktidarının Eğitim alanında yaptığı reform ve yeniliklerden bahsetti. Özellikle son yıllarda Eğitim, Sosyal ve Kültürel alanlarda bir çok yeniliklere imza atmış AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde yeniden tek başına iktidar olacağını kaydetti.

İlçe tarımı ile ilgili olarak  Süt Üreticiliği Birliği Başkanı Yakup Yılmaz ile görüşen Yaptırmış,  Et Borsası hakkında fikir paylaşımı yaptı. Bölgenin Tarım ve Hayvancılık bölgesi olduğunu hatırlatan Yaptırmış, bölge çiftçisine yönelik olarak AK Parti'nin büyük desteğinin bulunduğunu ve yeni dönemde de bu desteğin katlanarak arttırılacağını aktardı.

Çat ilçesinin Ağaköy, Parmaksız ve Şeyhhasan köylerine de ziyarette bulunan Ahmet Yaptırmış, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi. Üç köyde de içme suyu probleminin bulunduğunu belirten vatandaşlar, sonunun çözümü için Yaptırmış'tan yardım istediler.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25