• BIST 9540.55
  • Altın 2489.996
  • Dolar 32.5034
  • Euro 34.8098
  • Erzurum 20 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C

AK PARTİ, 7 HAZİRAN SEÇİMLERİNE AK NOKTA STANTLARIYLA HAZIRLANIYOR

AK PARTİ, 7 HAZİRAN SEÇİMLERİNE AK NOKTA STANTLARIYLA HAZIRLANIYOR
AK PARTİ, 7 HAZİRAN SEÇİMLERİNE AK NOKTA STANTLARIYLA HAZIRLANIYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK PARTİ) Erzurum’daki seçim çalışmaları çok yönlü olarak devam ediyor. AK Parti Yakutiye İlçe Başkanlığı tarafından Havuzbaşı Kent Meydanı’nda kurulan AK Nokta Standı, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

AK Parti Yakutiye İlçe Başkanlığı, Havuzbaşı Kent Meydanı’nda AK Nokta Standı kurdu. 7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri’ne hazırlık çalışmaları kapsamında açılan stantta, Erzurum Milletvekili adaylarına ait bilgi broşürleri ve AK Parti’nin seçim kitapçıkları yer alıyor.

Vatandaşların ilgi gösterdiği stantta, milletvekilleri, belediye başkanları il ve ilçe başkanları da partililerle bir araya geliyor. AK Parti Erzurum Milletvekili ve adayı Adnan Yılmaz, söz konusu çalışma kapsamında İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’la birlikte AK Nokta Standı’nda adeta gövde gösterdi. Vatandaşlarla sohbet eden ve 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan partili yöneticiler, 2023 vizyonunu Erzurum halkına anlatıyor.

 

FATİH YEŞİLYURT: HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, vatandaşların seçimlere yönelik olarak hem farkındalığını artırmak, hem de AK Parti’li milletvekili adaylarının tanıtımını yapmak amacıyla kurdukları standın, vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü bildirdi. Organize edilen bu çalışmadan dolayı Yakutiye İlçe Başkanlığı’nı tebrik eden Yeşilyurt, “AK Nokta Standı’nda milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve adaylarımızla birlikte adeta nokta nöbeti tutuyor, vatandaşlarımızla bir araya geliyor, sohbet ediyoruz” dedi.

Yeşilyurt, AK Parti’nin seçim programı ve aday tanıtımını yapmak amacıyla kurdukları standa bütün Erzurum halkını beklediklerini kaydetti. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25