• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • Erzurum -1 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt: Menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt: Menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Diyarbakır ve Ankara’da meydana gelen terör saldırılarına ilişkin yazılı açıklama yaparak terörü kınadı.

7 Haziran seçimleri öncesi yapılan terör eylemleri ile amacına ulaşamayan kirli eller bu seferde Ankara’da aynı eylemi devreye soktuğunu belirten Başkan Yeşilyurt, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

"Birlik ve beraberliğimize, ülkemizin huzuruna kasteden bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz.1 Kasım seçimlerine az bir süre kala yapılan bu saldırı karşısında göstereceğimiz dayanışma ve kararlılık, teröre vereceğimiz en büyük, en anlamlı cevap olacaktır. Terör odakları, Türkiye’nin huzur ve güvenini bozma girişimde bulunarak, hain ve şer güçlerin maşası olmaya devam etmektedir. Milletimizin genel seçimlerle ilgili demokratik hakkına gölge düşürmeye kast eden karanlık odakların oyununa asla gelmeyeceğiz. Devletimiz, terörle mücadeledeki kararlılığından asla vazgeçmeyecek ve bütün terör odaklarının kökünü kazıyacaktır. Birliğimize, dirliğimize göz diken vatan hainlerinin ülkemiz üzerindeki emelleri kursaklarında kalacak ve her biri yok olacaktır. Yapılan terör saldırıları karşısında milletimiz gereken cevabı birlik ve beraberlik içinde olarak verecektir. Türkiye Cumhuriyeti tarihide ilk defa 13 yıllık bir iktidar döneminde sağlanan barış, huzur ve istikrarın bozulmasına yönelik iç ve dış düşmanlarca başlatılan terör saldırılar ne yazık ki Türk milletini derinden yaralamaktadır. Milletimizin huzurunu, ülkemizin güven ve istikrar ortamını bozmayı amaçlayan bu saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum."

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25