• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Erzurum 6 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

AK Parti Erzurum İl Başkanı Öz: “İstikrar, kalkınma hamlelerimize hız kesmeden devam edeceğiz”

AK Parti Erzurum İl Başkanı Öz: “İstikrar, kalkınma hamlelerimize hız kesmeden devam edeceğiz”
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, yeni yıl vesilesiyle bir açıklama yaptı.Öz, Erzurum halkının yeni yılını kutladı.

Başkan Öz, “2018 yılının ülkemize, milletimize ve Erzurum’umuza hayırlar getirmesini, sağlık ve bereket dolu bir yıl olmasını diliyorum. İstikrar, kalkınma hamlelerimize hız kesmeden devam edeceğiz” dedi. 
AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, yeni yıl mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Mekke´nin Fethinin de yıldönümünü kutladığımız yeni yılda sorunların çözüldüğü, huzur ve güven ortamının sağlandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, bir yıl olmasını Cenab-ı Hak´tan niyaz ediyorum. 2017 yılı dış mihrakların ülkemizi hedef alarak bizlere diz çöktürmek istemesi, bizleri yıldırıp hedeflerimizden saptırmak için başlattıkları oyunlarla geçen bir yıl oldu. 2017 yılını Milletimizin feraseti ve desteği ile hain işbirlikçi ülkelerin karşısına dikilerek geçirdik. Allah’ın izniyle 2018 yılında da dikileceğiz. Milletimizin geleceğe umutla bakması için başlattığımız istikrar ve kararlılık adımlarıyla kalkınma hamlelerimiz hız kesmeden devam edecektir. 2017 yılında dünyanın çeşitli bölgelerinde özellikle Müslümanlara yönelik yapılan zulüm ve sindirme politikalarının 2018 yılında son bulması en büyük dileğimiz olmakla beraber Ak Parti bununla alakalı tüm girişimlerde bulunmaya devam edecektir. Ülkemizin ufku geniş, önü açık, yarınları umut dolu geleceği aydınlıktır. Yeni umutlarla karşıladığımız 2018 yılının ülkemize ve milletimize huzur, refah ve istikrar getirmesini temenni ediyorum. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, aziz milletimize metanet diliyorum. Bu umutlarla yeni yılınızı kutluyor, bütün vatandaşlarımı sevgiyle selamlıyorum.”

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25