• BIST 9058.02
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • Erzurum 11 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir: “15 Temmuz Diriliş Destanı AK Liderin farkıdır”

AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir: “15 Temmuz Diriliş Destanı AK Liderin farkıdır”
Milletvekili Aydemir, “15 Temmuz’da ihanet odaklarına karşı milli iradece kaydedilen milli diriliş destanı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayet, kararlılık ve milletin vakarını temsil eden dik duruşunun eseri ve O’nun liderliğinin farkıdır.”

12 Eylül ve 15 Temmuz zihniyetini telin ediyoruz 
12 Eylül darbesinin millet hafıza ve yüreğinde bir yara, demokrasi tarihinde kara bir leke olarak yer aldığını belirten Aydemir, “Millet iradesine ipotek koymaya kalkışan, demokrasiyi kesintiye uğratan vesayet odakları, millet vicdanında daima nefretle anılacak, yüce milletimiz değerlerini yok etmeye kalkışanları ebediyen lanetleyecektir. 12 Eylül darbesinin müelliflerini ve bu zulme çanak tutan dış ve iç mihrakları bir kez daha telin ediyoruz.” mesajını verdi. 

Millet vakarına ipotek konulamaz 
12 Eylül darbesiyle, 28 şubat zulmüne eş uygulamaların yürürlüğü konulduğu; inanç, düşünce ve teşebbüs hürriyetlerinin yok edildiğini, milyonlarca insanın hürriyetten mahrum bırakılarak insanlığa sığmayan işkence gibi alçaklıklara reva görülüp mağdur edildiğini hatırlatan Aydemir, “Millet iradesine ihanet edenler 15 Temmuz’da aynı senaryoyu yeniden sahneye koymak istemişler, ancak, bu kez millet haysiyet ve izzetine sahip çıkan Sayın Cumhurbaşkanımızın ufkunda yürüyerek ölümüne kararlık gösteren milli irade karşısında yenik düşüp ebedi zillete mahkum kalmışlardır.” dedi. 

Şer odakları yeni oyun sahneleme peşinde 
Aynı odakların bugün de ekonomi üzerinden yeni oyunlar tezgahlama peşinde olduğunu belirten Aydemir, “Biz her dem söylediğimiz üzere, milli irade vakarı, vesayet odaklarına daim galip gelecektir. Yüce milletimizin metaneti, birlik ve beraberlik imanı bu tezgahları da söküp atacak, bu aziz millete tuzak kurmaya çalışanlar kazdıkları kuyuya kendileri düşecektir. Bu hep böyle olmuştur ve hep öyle olacaktır.” kaydını düştü. 

Darbeciler ebedi zillete mahkumdurlar 
Darbeci hain zihniyetin milli ve manevi değerlere ‘red ve inkar’ yaklaşımı gösterdiği, milleti bir arada tutan kıymet hükümlerini yok etmeye çalıştığını ifade eden Aydemir, “Şükür ki, 12 eylüller, 28 şubatlar, 15 temmuzlarda baş gösteren iblisçe tasallutlar hak karşısında zelil olmuş, bu ihanet oyunlarını sahneye koyanlar millet vicdanında zillete havale edilmiştir.” dedi. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25