• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları MYK üyesi M.Belma Erdoğan, Başkan Korkut'u ziyaret etti

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları MYK üyesi M.Belma Erdoğan, Başkan Korkut'u ziyaret etti
Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları MYK üyesi M.Belma Erdoğan, MKYK üyesi Canan Baran İzgi, yerel yönetimler seçimlerine hazırlık olarak çalışma yapmak üzere geldikleri Erzurum'da Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u ziyaret ettiler.

Görev ve yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi aktaran Genel Başkan Yardımcısı Belma Erdoğan, Ak Parti Erzurum Kadın Kolları ve İlçe Kadın Kollarının çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı Ali Korkut'a teşekkür etti. 
Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları MYK üyesi M.Belma Erdoğan, ve MKYK üyesi Canan Baran İzgi beraberinde, İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir,ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret ettiler. Yerel seçimler öncesi teşiklatlarla ilgili çalıştaylar düzenlediklerini belirten Erdoğan, Erzurum genelinde çalışmalarda bulunduklarını, bu nedenle çeşitli toplantı ve etkinliğe katıldığını söyledi. Belma Erdoğan, "Önümüzde seçimler var, biz kadın teşkilatları olarak buna ne kadar hazırız, eksiklerimiz nelerdir bu amaçla bir çalışma çerçevesinde görev yapıyoruz. Toplantılar yaptık, çalışmalarımız sürecek. Gittiğimiz her noktada, katıldığımız etkinliklerde Ali Korkut isminden sitayişle bahsedilir gördük. Vatandaşlar, teşkilat mensuplarımız yapılan çalışmaları ve Başkanımızın hizmetlerinden oldukça memnun görünüyorlar. Bunun için kutluyorum.
2019 Ak Parti ve Türkiye için çok önemli. Cumhurbaşkanımızın büyük önem verdiği süreç yaklaşıyor. Teşkilatlarımızın, mensuplarımızın perofrmansına bakıyoruz. Nasıl daha başarılı olabiliriz, bunu görmeye çalışıyoruz. Kadın Kollarımızın oldukça heyacanlı ve aktif olduğunu görebiliyoruz. Tespit ettiğimiz başka bir nokta ise Yakutiye Belediye Başkanımız Ali Korkut'un teşkilatlarımız ile uyumlu çalışması ve onlara verdiği destek. Teşkilatlarımızın her kademesinde Başkanımız Ali Korkut'un yaptığı katkılar memnuniyet oluşturmuş. Bizde mutlu olduk" dedi.
Ali Korkut, baskısını kendilerinin yaptığı Erzurum'un büyük değerlerinden Muhammed Lütfü Efendi'nin eserini konuklarına taktim etti. Ali Korkut, partinin her kademesinin Cumhurbaşkanının temposuna ayak uydurma gayretinde olması gerektiğini hatırlatarak "Her kesime, belki her bir ferde dokunmak gerekiyor. Teşkilatımızın her kademesiyle, özellikle kadın kollarıyla işbirliğimiz var, ortak çabalarımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
Ali Korkut, kentsel dönüşüm projeleri ve tarihi eserlerle ilgili projelerinden bahsederken, Üç Kümbetler Projesini maket üzerinden anlattı.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25