• BIST 9809.57
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Erzurum 22 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZ; VESAYETÇİLERİ SANDIĞA GÖMECEĞİZ

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZ; VESAYETÇİLERİ SANDIĞA GÖMECEĞİZ
16 Nisan tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin de oylanacağı Halk Oylaması öncesinde siyasi partiler sahaya çıkmaya başladı.

Ak Parti Erzurum İl Teşkilatının 25 Şubat startı öncesinde başlattığı referandum turlarının bu defaki durağı Horasan ilçesiydi. AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve il yönetiminden Şakir Atalay, Abdurrahman Tekintongaç, Samih Kavaz, Vahdettin Şimşek, Ali Kemal Şahintürk, Ferdi Ödleş, İsmail Gülesin, Selçuk Kaya, Fehmi Öz, Tuba Çiçek, Nurdan Efe, Palandöken Kadın Kollarından Ayten Derdiyok, Yakutiye Kadın Kollarından Mine Günhan ve İl Kadın Kollarından Nezahat Uzun iştirak etti. Horasan gezisinde Ak Parti Horasan İlçe Başkanı Erdal Akdağ ve partililer ilçe girişinde coşkuyla karşılandılar. Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve il yönetimi, ilçe binasında partililere Cumhurbaşkanlığı Referandum seçimlerinde ne yapılması gerektiği konusunda hitap etti.

DIŞ MİHRAKLAR BOŞ DURMUYOR

Buradaki ziyaretinde ilgiyle karşılanan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, halk oylamasının önemine değinirken son günlerde Almanya hükümetinin Türk Bakanlara uyguladığı ambargoya dikkat çekti. Halk Oylamasındaki Evet'in dış mihrakların menfi durumları ile daha da bir önem arz ettiğine dikkat çeken İl Başkanı Öz, "Tüm partilerin siyasi hakkı olan toplanma hakkı görmezden gelinmiştir. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin Almanya'da toplanma hakkı resmen gasp edilmiştir. Terör örgütlerine her türlü hakkı meşru gören Alman hükümeti bizatihi teröre yataklık etmektedir. 16 Nisan'da yapılacak oyları ile ülkemiz hakkında hak iddia edenlere de cevapları verilecektir" diye konuştu.

ÖZ; ERZURUM'DAN YENİ REKORLAR BEKLİYORUZ

Oylama öncesinde gitmedik ilçe, köy mahalle bırakmadıklarına dikkat çeken Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, "16 Nisan oylaması Türkiye'nin yeni ufuklara yelken açacağı var oluş mücadelesi göstereceği bir oylama olmakla kalmayıp vesayetçilerin ülkemiz üzerinde hak ettikleri iddialarında yok görüleceği onlara cevap niteliğinde bir oylamadır. Özellikle Erzurum halkının 2002 yılından bu yana Ak Parti iktidarına gösterdiği teveccühün bu defada devam edeceğini düşünüyoruz. Yüksek oy oranlarıyla istikrardan yana tavrını belirleyen Dadaşlarımız'dan yüzde 90'ları bekliyoruz. Erenler yatağı Horasan ilçemizin desteğinden kuşkumuz dahi yoktur" şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25