• BIST 9524.59
  • Altın 2490.271
  • Dolar 32.5113
  • Euro 34.7174
  • Erzurum 12 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

AK Parti İl Başkanı Öz’den Regaip Kandili mesajı

AK Parti İl Başkanı Öz’den Regaip Kandili mesajı
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Regaip Kandili ve üç ayların başlangıcı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Öz, mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Mübarek üç aylara kavuşmamızın, sevincin ve huzurun iklimine açılan kapı, 22 Mart 2018 Perşembe gününü Cuma’ya bağlayan gece; Recep, Şaban ve Ramazan aylarının habercisi Regaip gecesidir. Rahmet, mağfiret, manevi huzura ve arınmaya vesile mübarek ayların başlangıcı, üç ayların müjdeleyicisi Regaip Kandil’inde, manevi iklimi ile benliğimizi kuşatan, gönüllerimizi ferahlatan üç aylara ulaşmanın mutluluğunu inşallah bir kez daha yaşayacağız. 
Bu gece aynı zamanda Kur’an-ı Kerim ayı Ramazan-ı Şerifin müjdecisidir. Üç aylar, kalplerimizin ve gönüllerimizin manevi doyum mevsimi olan Receb-i Şerif, Şaban-ı Şerif ve Ramazan-ı Şerif ayları, Müslümanlar olarak Hakk’ın rahmet, bereket ve mağfiretine olan iştiyakımızı zirve noktaya taşıyıp huzur iklimine doğru seyahat ettiğimiz müstesna zaman dilimleridir. Dini hayatımıza canlılık katan bu aylar, aramızda insani değerlerin ve ahlaki erdemlerin artmasına, yardımlaşma ve dayanışma bilincinin çoğalmasına, inananların iyilikte birbirleriyle yarışmasına vesile olur. Dilimizde arzu, istek, emel, tutku anlamlarına gelen Regaip; geleceğe, istikbale yönelik arzu ve isteklerimizi, emel ve tutkularımızı gözden geçirme imkânı veren, her türlü rağbet ve Regaip’imizi Rabb’ imize yöneltmemiz gerektiğini hatırlatan mübarek bir gecedir. 
Anadolu, mazlum coğrafyaların sığınağıdır. Aziz milletimiz ‘Tek bayrak, tek millet, tek devlet, tek vatan’ birlikteliği ile tüm kardeşlerinin yanındadır. Türkiye olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Tüm hain ve şer odaklarına karşı birlik beraberliğimizi bu mübarek günlerde daha da güçlendirmeliyiz. Terörle mücadelenin kahramanlarına, askerimize, polisimize bu gecede de hayır dualarımızı gönderiyoruz. Huzurumuz, barış ve istikrarımız için mücadele eden güvenlik güçlerimize Yüce Allah'tan yar ve yardımcı olmasını niyaz ediyoruz. İnsanlarımızın, Yaradan'a daha derin bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum. Vatan uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet; fedakâr gazilerimize, kahraman milletimize selametler diliyor, İslam Âlemi’nin ve Erzurumlu hemşehrilerimin Regaip Kandil’ini tebrik ediyor; bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını diliyorum” 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25