• BIST 9137.21
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Erzurum 11 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

AK PARTİ İL BAŞKANI YEŞİLYURT'TAN 10 KASIM MESAJI

AK PARTİ İL BAŞKANI YEŞİLYURT'TAN 10 KASIM MESAJI
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 78. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yeşilyurt mesajında, "Büyük komutan ve devlet adamı olan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümününün 78. yıldönümünde saygı  ve minnetle anıyoruz. 

Bizler daima ileri bakmak, hedeflerimize ve başarılara hep birlikte koşmak durumundayız. Şunu çok rahat söyleyebildiğimizi ifade etmek isterim ki bugün Türkiye AK Parti’nin ortaya koyduğu icraatları ve duruşu sayesinde Dünya da itibarını yükseltmiş ve önemli bir konuma kendisini taşımıştır.

Ülkemiz bugün dünya da yaşanan sorunlarda aktif görüşü alınan ve kararları dikkatle takip edilen bir konuma gelmiştir. Bu yaşanan gelişmelerde şüphesiz Atatürk’ün eşsiz devlet adamlığından aldığımız ilham yatmaktadır.

Son dönemde hükümetimizin gerçekleştirdiği büyük reform ve yatırımlarla Türkiye, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, ulaştırmadan enerjiye, sanayiden dış ticarete, kültür ve sanattan bilim ve spora kadar her alanda bölgesinin ve dünyanın farklı bir ülkesi olduğunu ispat etmiştir. Bu şuurla bizler, gelecek hedeflerimize 2023, 2071 ve daha ilerisine emin adımlarla yürürken, birlikte, beraberlikte, kardeşlikte ısrarcı olmaya devam edecek, özgürlüklerden, temel haklardan, ileri demokratik standartlardan asla taviz vermeden, barış, huzur ve emniyet içindeErzurum'u ve Türkiye'yi büyütmeyi, yüceltmeyi kararlılıkla sürdüreceğiz. 

Bu düşüncelerle, vefatının 78. yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'isilah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi, gazilerimizi tekrar şükranla ve rahmetle anıyorum." dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25