• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • Erzurum 2 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Ak Parti Milletvekili Taşkesenlioğlu yaşlıları ziyaret etti

Ak Parti Milletvekili Taşkesenlioğlu yaşlıları ziyaret etti
AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler il Müdürü Cemil İlbaş Yaşılar haftası nedeniyle Özel Güzide Bakım Merkezini ziyaret ettiler.

Ziyarette Özel Güzide Merkezindeki yaşlılarla bir araya gelerek sohbet eden Milletvekili Taşkesenlioğlu ve AÇSH İl Müdürü İlbaş, Özel Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Emine Kahveci ‘den çalışmaları hakkında bilgi aldılar. 
Taşkesenlioğlu, yaşlıların toplumun çınarları olduğunu belirterek, ‘’Hayat tecrübeleri ile bizlere de yol gösteren büyüklerimizi sık sık ziyaret ederek onların yanında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Büyüklerimizin yüzlerini gülerken görmek bizleri de mutlu ediyor. Bizleri zorluklarla, büyük fedakârlıklarla büyüten değerli büyüklerimizin haklarını ödeyemeyiz. Kendilerinden sadece hayır dualarını bekliyoruz. Yaşlılarımıza hürmetlerimizi sadece bugün değil, her gün göstermeliyiz. Yaşlılarımıza saygıyla, sevgiyle yaklaşmamız milletçe onlara verdiğimiz değerin bir göstergesidir. Tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor; sağlıklı, huzurlu yıllar diliyorum’’ dedi. 
İlbaş ise kurum olarak yaşlı hizmetlerini önemsediklerini belirterek, “İnsanoğlu yaradılış gereği doğumdan itibaren büyür ve yaşlanır. Yaşlılık hepimizin ömrümüz vefa ederse yaşayacağımız bir hayat süreci olacaktır. Hem dinimizin hem de insanlığın gereği olarak bizler yaşlılarımızı başımızın üstünde tutarak saygıda kusur etmemeli ve bir gün bizlerin de yaşlanacağımızı unutmamalıyız. Güçlü, sağlam toplumlar, gençlerini eğiten ve yaşlılarını önemseyip ferah yaşam sürmelerini sağlayan toplumlardır. Bütün yaşlılarımızın Yaşlılar Haftasını kutluyor, birlik beraberlik içerisinde, sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyorum’ dedi. 
Yaşlılara karanfil veren Taşkesenlioğu, özel bakım merkezi sakinleri ile tek tek ilgilenerek, onlarla sohbet etti. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25