• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

AK PARTİ PALANDÖKEN TEŞKİLATI 7 ŞUBAT’I BOŞ GEÇMEDİ...

AK PARTİ PALANDÖKEN TEŞKİLATI 7 ŞUBAT’I BOŞ GEÇMEDİ...
Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, MİT Krizi olarak adlandırılan 7 Şubat krizine gönderme mahiyetinde bir açıklama yaparak, ‘Yeni Türkiye’ için geri dönülemez bir yola çıkıldığının altını çizdi.

İşte Ömeroğlu’nun yayınladığı ve 7 mesaj içeren açıklama;

7 Şubat 2012!

1- Bir ihanetin ortaya çıkışı öyküsü!

2- Şer odakları ve bu şer odaklarını yöneten üst aklın kendini ele vermesi!

3- Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Yeni Türkiye yoluna kurulan tuzak!

4- Ve Türkiye’nin güçlenmesini istemeyen güçlerin, her fırsatı değerlendirme çabası gelir ilk önce aklımıza!

O günün sonunda ise 

5- Ülkenin birliğine, dirliğine, bütünlüğüne uzatılan elin kırılmasına,

6- Eski Türkiye’nin tarihin sayfalarına doğru yol almaya başladığına,

7- Ve Dünya Lideri Olma Yolundaki Yeni Türkiye kararının alınmasına şahit oluruz

O gün Eski Türkiye bağımlılığını yürütmek isteyen odaklar, aynı alışkanlık ile bu ülkenin geleceğine yön vermeye çalıştılar. Aralarındaki fark ise darbe aktörlerinin değişmiş olmasıydı.

Askerin yerini yargı, emniyet ve emniyet içine kendini gizleyen paralel bir yapı almıştı!

Üst aklın talimatları ile hareket eden paralel yapı, dost görünerek sinsi planını uygulamış ve devletin en kritik noktalarına kendi adamlarını yerleştirmişti. 

7 Şubat 2012’ye kadar yuvalanan bu yapı, Dönemin Başbakanı’nın en savunmasız anını kollayarak düğmeye basmış ve ona göre şeytanın aklına gelmeyecek hain planını devreye sokmuştu.

Atladıkları şey ise, Göklerden gelen karardı!

İşte o karar, Kurucu Genel Başkanımız, Dönemin Başbakanı Ve şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hastaneye gidiş saatini hayırlı bir sebeple geciktirmiş ve bütün hain planları alt üst etmişti.

Hainler, ihanetinin ortaya çıkışının ardından, karşılarında kukla bir yönetim ve kukla bir Başbakan’ın olmadığını anladılar!

 Türkiye artık Yeni Türkiye olma yolunda sağlam adımlar atmış! Ve bu adımları atarken artık birilerinden izin almayacak kadar güçlenmişti!

7 Şubat 2016!

Bugün 7 Şubat, 2012’de başladığımız milli mücadeleyi sabır, sebat ve kararlılıkla sürdürüyor, içte ve dışta yer alan terör örgütleri ile ülkemizin menfaati için çarpışıyoruz.

Rant alanlarının önünü kesiyor, yalanla dolanla insanların hayatlarını çalmalarına müsaade etmiyoruz.

Şunu herkes iyi bilsin ki;

Şehitlerimizin mübarek kanları ile sulanarak kazanılmış bu toprakların kaderini, dün olduğu gibi bu gün de,  din tüccarlığı yaparak hain planlar kuran insancıkların eline bırakmayacağız!

Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu’nun 7 Şubat açıklaması yanı sıra, İlçe Başkanlık binasında da ‘Yeni Türkiye’ yolunda yürünülecek yol haritası yanı sıra ‘Yeni Anayasa ve Yönetim Sistemi Değişikliğinin’ halka sunum şekilleri ile ilgili bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Ak Parti Palandöken İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Muhammed İkbal Bakırcı’nın yönetiminde gerçekleştirilen programda, yeni anayasa ve yönetim sistemi değişikliği tartışmalarında izlenilecek yol haritası ve ele alındı.

 ‘Yeni Türkiye’ kararının tüm dünya mazlumlarının umudu, zalimlerin ise korkulu rüyası olduğunu dile getiren Bakırcı, ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  ‘Dünya 5’ten Büyüktür’ söylemi ve almış olduğu ‘Yeni Türkiye’ kararı sonrası ülkemiz için Pandora’nın kutusu açılmıştır. Bu yolda önümüze engel koymak isteyen her türlü iç ve dış karanlık mihrakların sinsi planlarına karşı hazırlıklı olmalı ve adımlarımızı ona göre atmalıyız. Birbirimize her zamankinden daha fazla yakın olmalı, davamız, milletimiz ve devletimiz için her zamankinden daha fazla emek sarf etmeliyiz. Kısa zamanlı 2023 hedeflerimiz yanı sıra, 2053 ve 2071 hedeflerimizi de bizden sonra gelecek nesillere aşılayabilmeliyiz’ dedi.

Bakırcı’nın konuşmasının ardından katılımcıların fikirlerine başvuruldu.

İstişare toplantısı boyunca halka ulaşabilme ve onların yeni anayasa ile ilgili fikirlerini tam olarak alabilme yanı sıra önümüzdeki süreçte netleşecek olan ‘Başkanlık Sistemi’ içeriğinin sunum şekilleri ele alındı.

Ana kademe, Kadın ve Gençlik kolları yanı sıra mahalle temsilciliklerinin de yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, 3, 6 ve 12 aylık kısa ve uzun vadeli çalışma programlarının oluşturulması ve bu programlar doğrultusunda halkla buluşulması kararına varıldı.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25