• BIST 9496.45
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • Erzurum 19 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

AK Parti'de halef selef buluşması... Eski yönetim onuruna yemek verildi

AK Parti'de halef selef buluşması... Eski yönetim onuruna yemek verildi
Bir süre önce göreve getirilen Adalet ve Kalkınma Partisi İl yönetimi eski il yönetimini unutmadı.

Eski Başkan Fatih Yeşilyurt ve eski yönetim onuruna Abdurrahman Gazi Türbesi'nde bulunan Divanı Gazi restorantta düzenlenen yemekte birlik beraberlik mesajları verildi. Halef selef buluşmasında özellikle referandum çalışmaları konuşuldu. Önceki yönetim kadrosunun eksiksiz katıldığı yemek organizasyonunda yeni yönetim ile sıcak sohbetler dikkatlerden kaçmadı. Yemek sonrasında konuşan Ak Parti eski İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Ak Partinin bir neferi olarak her daim partinin çizgisinden şaşmadan çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Yeşilyurt, Ak Parti için çalışabilmek için illede yönetim kademesinde bulunmanın gerekmediğini vurgu yaparak yeni yönetimin başarısı için her daim duacı olacaklarını belirtti.

YEŞİLYURT; MAHALLE TEMSİLCİMİZE KADAR ÇALIŞACAĞIZ

Nisan ayında yapılması planlanan referandum öncesi eski yönetim kadrosu olarak bayrak asma dahi kendilerine verilecek tüm görevleri yerine getirmek için canhıraş çaba göstereceklerini ifade eden Yeşilyurt, "Biz bu davaya gönül vermiş partililer olarak her daim her kademede davamızı sürdürmek için çabalıyoruz. Bu bir nöbet devridir. Dün biz nasıl başkasından bu nöbeti almış bir yere kadar getirmişsek bugünde yeni yönetimlere yeni soluklar kazandırması için devrimizi yaparız. Ak Parti diğer siyasi hareketlerden farklı olarak vatan, millet, bayrak ve inançları ülküsünden taviz vermeyen bir davadır. Biz bu davanın erleri olarak öncelikle önümüzde bulunan referandum süreci olmak üzere 2023 vizyonunun takipçisi olup çalışmalarımızı ona göre yönlendirmeliyiz" diye konuştu.

ÖZ; BAYRAK YARIŞIMIZ DEVAM EDECEK

Ak Parti'nin 15 yılı aşkın görevi boyunca Türkiye'nin gelişmesinde gösterdiği başarısının inkar edilemez bir hal aldığını hatırlatan İl Başkanı Mehmet Emin ÖZ ise yemek sonrasında yaptığı konuşmasında eski yönetimlere övgüler yağdırdı. AK Partinin tüm başarısında geçmiş dönemlerdeki özverinin var olduğunu hatırlatan Öz, "Partimiz siyasi çizgisinden bir an dahi taviz vermeksizin çalıştığı millet menfaatlerini gözettiği için her defasında oylarını katlayarak halkımızın temsilinde yer almıştır. Sırrımız halkı anlamak halkın menfaatlerini gözetmektir. Eski yönetime katkılarından dolayı teşekkürü borç biliyoruz. onların tecrübesinden mutlak surette istifade edeceğiz" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25