• BIST 9079.97
  • Altın 2324.473
  • Dolar 32.3318
  • Euro 34.8419
  • Erzurum -2 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Akıllı Saat Fiyatları

Akıllı Saat Fiyatları
Akıllı Saat Fiyatları

Kolumuzda bulunan saatler zamanı göstermesinden başka birçok faydalı amaç için üretilmişlerdir. Hem taşıması kolay hem de görüntüsü güzel olan akıllı saatler; gelişen teknolojiyle birlikte insanlara sunulmuş faydalı ürünler arasında yer almaktadır. Akıllı saat fiyatları modellerine, görüntülerine ve işlevlerine göre farklı fiyat aralıklarında satışa sunulmaktadır. Erkek, bayan ve çocuklar için tasarlanmış çeşitleri mevcuttur.

Bu saatler ile telefonumuza gelen aramaları cevaplayabiliriz. Hoparlörü sayesinde günlük işlerimize devam ederken telefon görüşmelerimizi yapabiliriz. Mesajlarımızı ve maillerimizi kontrol edebiliriz. Fotoğraf çekebilir ve onları kayıt edebiliriz. Navigasyon olarak kullanarak adresini bilmediğimiz yerlere kolaylıkla ulaşabiliriz. Ayrıca çocuklarımızdaki akıllı saatler ile onların nerede olduklarını takip edebiliriz. Bütün bu kolaylıklara sahip olmak teknolojinin son harikası bu saatler ile mümkün olmaktadır.

Özel Tasarım Akıllı Saatler Ve Fiyatları

Akıllı saatlerin telefon gibi görüşme yapmanın yanı sıra özel amaçlar için tasarlanmış olanları da mevcuttur. Bir akıllı saati telefondan bağımsız olarak da kullanabilirsiniz. Spor yaparken kullanabilir, adımlarınızı sayabilirsiniz. Ayrıca nabız ve kalp atış hızınızı takip edebilirsiniz. Toza ve darbelere karşı dayanıklı olarak üretilen bu kullanım eşyası özelliklerine göre farklı fiyatlarda piyasada satışı yapılmaktadır.

Dalış sporu yapanlar için suya dayanıklı olarak üretilen saatler ile suyun altında kaldığınız süreyi takip edebilir, derinliği ve suyun sıcaklığını görebilirsiniz. Özel tasarımla üretilmiş olan akıllı saat fiyatları, insanlara sunmuş olduğu faydaları göz önünde bulundurulursa çok da yüksek değildir. https://www.saatvesaat.com.tr/kampanyalar/akilli-saatler sayfasından akıllı saatleri inceleyebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25