• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Erzurum 6 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Ali Korkut, 14 Şubat nikahında "En sevgili vatandır, unutmayın"

Ali Korkut, 14 Şubat nikahında "En sevgili vatandır, unutmayın"
Erzurum Merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, 14 Şubat Sevgililer Günü'nün son nikahını kıydı.

Çiftlere, "En sevgili vatandır, bunu hiç unutmayın" diyen Korkut, "Bugünün evlilik gününüz olması için özel çaba harcamışsınız, bu görülüyor. Benim sözümü de unutmayın. En büyük sevgili vatandır. Rabbim kuracağınız yuvanın, huzurlu olmasını, hayırlı evlatlar yetiştirmenizi nasip eder inşallah. En az üç çocuk istiyorum, inşallah fazlası olur. Düşmanlarımız çok, güçlü olmamız gerekiyor" dedi. Genç çift, evlilik cüzdanını alınca Zeytin Dalı kahramanlarına selam gönderdiler.

14 Şubat Sevgililer Günü için özel nikah tarihi belirleyen çiftlerin son nikahını Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, nasihatte bulundu. Evliliğin, kutlu bir müessese olduğunu vurgulayan Ali Korkut, "Milletin en küçük birimi ailedir. Evliliğinizi tebrik ediyorum. Kuracağınız ailenin huzurlu, dini ve milli kültüre bağlı olması temennisinde bulunuyorum. Unutmayın, en büyük sevgili vatandır. Onun için yetiştireceğiniz evlatlarınızı bu düstur üzerine büyütmenizi istiyorum. Vatana, millete, İslam'a ve insanlığa faydalı evlatlar, anne ve babanın en büyük mükafatıdır.

Burada sizlere nikah kıyarken, Afrin harekatında görev alan sözlü, nişanlı, evli vatan evlatlarımızın vatanlarına duydukları sevdanın derecesini hissetmenizi sizlerden bekliyorum. İnşallah, Mehmetçiğimiz hiç kayıp yaşamadan, hatta burunları kanamadan sözlülerine, nişanlılarına, eşlerine, yuvalarına dönerler. İnşallah, onlardan birinin nikahını da ben kıyarım" şeklinde konuştu.

Genç çiftten asker selamı

Ali Korku'un nikahını kıydığı çift İsmail Sözez ile Merve Şamhili'ne evlilik cüzdanlarını verirken 'Cumhurbaşkanımızın belirttiği üzere en az üç evlat istiyorum. Görüyorsunuz her yanımız düşmanla çevrili, bizim güce ihtiyacımız var' sözlerine genç çiftin yakınları 'en dört' diye tempo tuttular. İsmail Sözez ile Merve Şamhili evlilik cüzdanını aldıktan sonra Zeytin Dalı harekatına katılan Mehmetçiklerle yüreklerinin bir olduğunu belirttiler. Genç çift asker selamı durarak kahramanlara selam yolladılar.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25