• BIST 9524.59
  • Altın 2499.059
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8021
  • Erzurum 13 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 13 °C

Ali Korkut, "Milletin gücünün üstünde bir güç tanımıyorum..."FETÖ kalkışması Türk milletini zillete düşürmeyi hedeflemiştir"

Ali Korkut, "Milletin gücünün üstünde bir güç tanımıyorum..."FETÖ kalkışması Türk milletini zillete düşürmeyi hedeflemiştir"
Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, 1 yıl önce cereyan eden FETÖ kalkışmasının Türk milletini ve devletini zillete düşürmeyi hedeflediğini belirtti.

Ali Korkut, "15 yaşında ki çocuğa, 79 yaşındaki teyzeye kıyanlar şeytani bir yapının tutsaklarıdır. Kalkışma, Türk milletini devletiyle birlikte zillete sürüklemeyi hedeflemiştir. Allah'a şükrolsun ki; Cumhurbaşkanımızın önderliğinde her kesimden milletimiz sokaklara çıkmış, kendilerini kurşunlara, tanklara siper etmiş ve bu zilleti kırmıştır" dedi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, milletin gövdesini siper etmesiyle birlikte hayasız akının hezimete uğratıldığını hatırlatarak "Abdullah Tayyip Olçok, Engin Tilbeç, Halil İbrahim Yıldırım ve Mahir Ayabak, darbecilerin acımasızca şehit ettikleri çocuklarımız. Şeytani bir esaret altında, beynini yitirmiş, MANKURTLAŞMIŞ darbeciler tanklarla insanlarımızı ezmekten imtina etmediler. Çok şükürler olsun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliği, milletimizin feraseti ve cesareti, 249 şehit ve gazilerimizin göğsünü siper etmesiyle bu hayasız akını durdurmayı başarabildik. Allah'ım bir daha bize böyle acılar göstermez inşallah" ifadelerini kullandı.

Milletin gücünün üstünde güç tanımıyorum

Ali Korkut, din kisvesi altına saklanmış, şeytani bir örgütün, şeytani bir planının milletin feraset ve cesareti, liderin öncülüğüyle param parça edildiğini söyledi. Korkut, "Dini kullanarak şeytani örgütlenmeyi yapanlar, 15 Temmuz gecesi gerçek yüzlerini ortaya koydular. Uzaktan kumandalı bu yapı ve maşaları milletin üzerine kurşun yağdırdı, ölüm kustu. Milletin meclisini bombalamaktan çekinmediler. İnsanları ezip geçmekten imtina etmediler. Vatana ihanetten çekinmediler, çünkü bu topraklar onların vatanı değildi ve olamazdı da.   Yakın tarihimizde çok darbe ve teşebbüsü yaşanmıştır. FETÖ darbesi, her anlamda örneklerle doludur. Öncelikle direk emperyal efendiler için üniformalı teröristler milletin üzerine kan ve ölüm kusmuştur, daha anlamlı olanı ise milletin göğsünü siper etmesidir. Tarihimizde milletin, lideriyle birlikte darbeyi püskürttüğü, demokrasi tarihimize altın harflerle yazılacak böyle bir destan dünya içinde nadir örnektir. Bunun kıymetini bilmeliyiz, Cumhurbaşkanımızın o göce söylediği "Ben milletin gücünün üstünde bir güç tanımıyorum" sözünü iyi belleyelim. Bu milletin bir parçası olduğum için kendimi şanslı ve gururlu hissediyorum" şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25