• BIST 8718.11
  • Altın 2244.828
  • Dolar 32.333
  • Euro 35.1639
  • Erzurum 1 °C
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Ali Korkut'tan, Ak Partiye hizmet turu

Ali Korkut'tan, Ak Partiye hizmet turu
Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Ak Parti İl teşkilatına gerçekleştirdiği projeler, kentsel dönüşüm çalışmaları ve sosyal belediyecilik alanında yaptığı hizmetleri anlattı.

Hizmetleri geniş bir yelpazede sunan Ali Korkut, İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve yönetiminden alkış aldı. Tarihi eselerin çevresinin açılması, kentsel dönüşüm çalışmaları, Üç Kümbetler projesi, parklar, bahçeler, spor alanları ve toplumun her kesimine dokunan sosyal belediyecilik çalışmalarından bir demet sunan Korkut, yapılan hizmetlerle Ak Partiye ve Cumhurbaşkanına layık olmaya çalıştığını söyledi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Ak Parti İl Başkanlığı binasında il yönetimine sunum yaptı. İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu sunumda Ali Korkut, 2009 yılında devraldığı belediyeye dair bir resim çizdikten sonra yapılan hizmetleri görsel sunum eşliğinde anlattı. Esnafa borcunu ödeyemeyen, personel maaş ve sosyal haklarını ödeyemeyen bir belediye devraldığını anımsatan Ali Korkut, "Çok şükür, şimdi kendi kaynaklarımızla devasa kentsel dönüşüm çalışmaları yapabiliyor, Üç Kümbetler gibi muhteşem bir projeyi yürütebiliyoruz" dedi.

Sultan Melik, Mehdiefendi, Hasanibasri, Habibefendi, Hacıcuma, Taş Mescit, Dervişağa, Kadana gibi birçok mahallenin kamulaştırıldığını hatırlatan Ali Korkut, "Yakutiye Kent Meydanı, Murat Paşa Kent Meydanı, İstanbulkapı gibi tarihi eserleri gün yüzüne çıkaran işlere imza attık. Üç Kümbetler'de muhteşem bir iş yapıyoruz. Şehrin her bölgesinde park, bahçe, futbol ve oyun alanları inşa ediyoruz. Toplumun her kesimine, her sosyal tabakaya ulaşabiliyor ve her kesime dokunabilen çalışmalar yürütüyoruz. Yoksul ailelerin kapısını çalabiliyor, onların halinden anlıyoruz. El veriyoruz, gönüller alıyoruz. Cumhurbaşkanımızın çizdiği yol üzerinde ve partime, bana güvenen insanlara, halkımıza, Cumhurbaşkanıma layık olmaya çalışıyorum. İnşallah çıktığımız yolda Rabbim bizi mahçup etmez" şeklinde konuştu.

Ali Korkut'un yaptığı sunum Ak Parti il yönetimi tarafından alkış ve taktirle karşılandı. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25