• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • Erzurum 0 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Altıparmak: "Erzurumspor’u layık olduğu yere taşıdık"

Altıparmak: "Erzurumspor’u layık olduğu yere taşıdık"
Süper Lig’e yükselen son takım olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, “20 sene sonra Erzurumspor’u layık olduğu yere taşıdık. İki penaltı kaçırdığımızda da inancımızı yitirmedik.Analarının ak sütü gibi helal olsun" dedi

Spor Toto 1. Lig Play-off finalinde Bursa’da Gazişehir Gaziantep ile karşılaşan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, normal süresi golsüz eşitlikle sonuçlanan müsabakadan penaltı atışları sonunda 5-4 galip ayrılarak Süper Lig’e yükseldi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Çok mutluyuz. Sezonun finalini yaptık. Bugün iki şampiyon çıktı. Galatasaray ve Erzurumspor. Erzurumspor’u hak ettiği yere taşıdık. Sonsuz mutluluğunu yaşadık. İki penaltı kaçırdığımızda da inancımızı yitirmedik. Analarının ak sütü gibi helal olsun. Bizler onlara yol gösterdik. Muhteşem taraftarımız vardı. İçeride, dışarıda büyük destek verdiler. Büyükşehir Belediye Başkanımız bize büyük destek sağladı. Bu iş birlik beraberlik işi. Herkesi tebrik ediyorum. 20 sene sonra Erzurumspor’u layık olduğu yere taşıdık. İnşallah soyunma odasında futbolcularımla da bunu yaşayacağım. Şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi. 

"Erzurumspor ile devam etmeyi tabii ki istiyorum" 
Erzurumspor’un Türkiye tarihine geçtiğini ifade eden Altıparmak, “4 sene önce 3. Lig’e yeni çıkmıştı. Mehmet Sekmen gibi bir başkanımız var. Her şeyini seferber etti Erzurumspor için. Erzurumspor ile devam etmeyi tabii ki istiyorum, yönetimimiz de istiyor. Şu anda şampiyonluğu doya doya kutlamak istiyorum. Biz burada devam etmek istiyoruz. Süper Lig’de çalışmak bizim de hedeflerimizden biri. Bir türlü orayı yakalayamamıştık. Benim için çok büyük hayal değil. Biz buralara çalışarak geldik. Arkamızdan kimse iteklemedi. Buralara tırnağımızla kazıyarak geldik” diye konuştu. 

Bal Ligi'nden Süper Lig'e 
BŞ:BLD Erzurumspor 4 yıl önce Bal Ligi'nde mücadele ediyordu. Bal Ligi'nden TFF 3.Lig'e, sonraki sezonda TFF 2.Lig'e, geçtiğimiz sezon ise TFF 1.Lig'e çıkarak büyük başarı yakalamışlardı. Bu sene 2017-2018 sezonda mücadele ettiği TFF 1.Lig'den play-off grubundan Süper Lig'e yükselen üçüncü takım olarak, 4 yılda 4 şampiyonluk yaşayarak başarılarının tesadüf olmadığını ispatladılar. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25