• BIST 9693.46
  • Altın 2509.143
  • Dolar 32.5805
  • Euro 34.8237
  • Erzurum 19 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Ata Teknokent’te Uluslararası Çağrı Merkezi Toplantısı

Ata Teknokent’te Uluslararası Çağrı Merkezi Toplantısı
Atatürk Üniversitesi ATA Teknokent’te Uluslararası Çağrı Merkezi Toplantısı yapıldı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı’nın başkanlığında yapılan toplantıya, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Çelik, ATA Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Recep Sadeler, ATASEM Müdürü Doç. Dr. Lokman Turan, Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ahmet Uğur Nalcıoğlu, Trafik Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cezayir Doğan, Teknik Genel Müdürü Melih Eken, Anadolu Çağrı Merkezi Genel Müdürü Hamdi İnan ile Turkcell Global Bilgi Birim Yöneticisi İlker İvdil iştirak etti. Toplantıda Erzurum’da Uluslararası Çağrı Merkezinin kurulması için yapılması gereken faaliyetler masaya yatırıldı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı çağrı merkezleri sektörünün Erzurum’da gençler için önemli bir yapılandırma ve geniş bir istihdam alanı oluşturduğunu belirterek, “Uluslararası Çağrı Merkezini gerçekleştirmek için düğmeye bastık. Atatürk Üniversitesi ile birlikte ortak projeler geliştirmeye çalışıyoruz. Uluslararası Çağrı Merkezi’nin Erzurum’da gelişmesi için hem zemin müsait hem de iklim” dedi.

Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Çelik ise Erzurum’un uluslararası çağrı hizmetleri anlamında önemli bir merkez olabileceğini belirterek, üniversite olarak bu tür projelere her zaman katkıda bulunacaklarını söyledi. Çelik: “Erzurum’dan yurtdışına yapılacak çağrı hizmetleri için nitelikli personel yetiştirme noktasında bizler de Atatürk Üniversitesi olarak ATASEM, ATA Teknokent ve Yabancı Diller Yüksekokulu gibi birimlerimizle üzerimize düşeni yapacağız” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25