• BIST 9450.8
  • Altın 2494.844
  • Dolar 32.5924
  • Euro 34.7836
  • Erzurum 18 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

Aydemir: ‘Akdağ Ve Ala Siyasette Dadaş Damgasıdır'

Aydemir: ‘Akdağ Ve Ala Siyasette Dadaş Damgasıdır'
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘65’inci Hükümet ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olsun.

Devletin dirliği, milletin bütünlüğü, vatanın birliği yolunda Kutlu Yürüyüşünü sürdüren AK Dava, yüce milletimizin ufku olmayı sürdürecektir’ dedi.


ERZURUM UFUK ŞEHİR


65’inci Hükümette Sağlık Bakanı olarak Recep Akdağ ve İçişleri Bakanı olarak Efkan Ala’nın yer almasını Erzurum’a ve dadaşlık duruşuna verilen önemin ifadesi olarak değerlendiren Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum Türkiye Siyasetinde devlet adamlarıyla ufuk şehir olma vasfını bir kez daha kaydetmiştir.’ yorumunu yaptı.


AKDAĞ DÜNYA SAĞLIK LİTERATÜRÜNDE BİR MARKA


Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın, AK Dava’nın lideri, Dünya’da mazlum milletlerin hamisi Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde sağlık alanında Dünya literatüründe yer edinen ve model olarak kabul edilen reformlara imza attığını aktaran Milletvekili Aydemir, ‘Sayın Akdağ siyasette dadaş aksiyonerliğinin marka değerlerindendir. Bilgi Çağı’nda Türkiye Sağlık Vizyonunu küresel vizyona taşıyan Sayın Bakanımız Recep Akdağ, Sağlıkta dönüşüm ve Yeniden yapılanmanın mimarı olarak gönüllerimizde özel bir yer edinmiş, ülkemiz adını bu alanda bir öncü olarak kaydettirmiştir.’ dedi.


ALA, DADAŞ DURUŞ VE VAKARININ DAMGASI


İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın Dadaşlık ruhunu vurgulayan, Erzurumluluk duruş ve vakarının temsilcisi, büyük bir devlet ve siyaset adamı olduğunu belirten Milletvekili Aydemir, ‘Sayın Bakanımız Efkan Ala, ülkemizin bölünmez bütünlüğü noktasındaki dirayeti, kararlılığı ile hainlerin korkusu, tek devlet, tek bayrak, tek millet ve tek vatan ülküsüne gönüllerini adayanların ise öncüsüdür. Türkiye siyasetinde ‘bayrak insan’ olarak vasıflandırılacak bir dadaş karizmasıdır. Sayın Ala, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderi olduğu AK davanın devlet ve siyaset alemimizdeki damgasıdır.’ kaydını düştü.


ALLAH HAYIRLI KILSIN


Başbakan Binali Yıldırım öncülüğündeki 65’inci hükümetin, yeni AK hizmet ve yatırımları hayata geçirerek, 21’inci asırda Yeni Türkiye Vizyonu oluşumuna hizmet vereceğini bildiren Milletvekili Aydemir, ‘Rabbim yeni hükümetimizi ülkemiz ve milletimiz için hayırlı kılsın.’ dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25