• BIST 9141.48
  • Altın 2325.41
  • Dolar 32.3762
  • Euro 35.0131
  • Erzurum 11 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Aydemir: Erzurum için gurur vakti

Aydemir: Erzurum için gurur vakti
Milletvekili İbrahim Aydemir, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’u teşrifinin 12 Mart sürecinde özel ve güzide bir anlam taşıdığını, bunun dadaşların uğruna can adadıkları rabia ahdine sadakat ve vefayı ifade ettiğini söyledi.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Dadaşlar, Türkiye’yi değerlerine kavuşturup milli iradeyi manasıyla buluşturan, ülkeyi çağlar üstü bir dirayet, milli ve manevi hassasiyetlerle ecdadın ruh ufkuna taşıyan, küresel ufukta mazlum ve mağdurların hamisi AK önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlamakla müftehirdir.’ dedi. 
DADAŞLAR AK ÖNDERİN UFKUNDA 
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’u teşrifinin 12 Mart sürecinde özel ve güzide bir anlam taşıdığını, bunun dadaşların uğruna can adadıkları rabia ahdine sadakat ve vefayı ifade ettiğine işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Dadaşlar, AK önderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedefe varmakta kararlı, O’nun çizdiği ufukta yürümekte sebatlı, önderlik ettiği kıymet hükümlerine bağlılıkta sabit kadem olmayı sürdüreceklerdir.’ kaydını düştü. 
DADAŞLAR AK ÖNDERE MİNNETTAR 
Türkiye’nin ruh planında son 16 yıllık süreçte yitirdiği ecdat yadigar ve emanetlerine yeniden kavuştuğu, fiziki manada dünyanın ekonomisi en gelişmiş 10 ülkesi arasına girdiğini vurgulayan Milletvekili Aydemir, ‘Dadaş irfanı, ülkeyi her manada ak bir döneme kavuşturan, milli irade feraset ve basiretini yeniden uyandıran sayın Cumhurbaşkanımıza minnettarlığı bir vicdani görev ve gurur olarak bilmektedir.’ dedi. 
ERZURUM BİR DÜNYA LİDERİNİ AĞIRLIYOR 
Ülkenin mana ve madde ekseninde son 16 yılda küresel bir destan kaydettiği, Türkiye’nin lider ülkeler arasına girdiği ve milli iradenin kendini ifade fırsatı bularak ecdadın adresine yöneldiğini aktaran Milletvekili Aydemir, ‘Türkiye AK önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın kaydettiği istikametle, manevi temellerini yeniden fark etmiş, kendini asrın idrakine yeniden belletmiştir. ‘ değerlendirmesini yaptı. 
AK ÖNDERE SADAKAT VE VEFA 
Erzurum’un AK dönem itibariyle sosyal ve ekonomik alanda devasa yatırım, reform düzeyinde hizmetlere kavuştuğu, sağlıktan eğitime, ulaşımdan ticarete kalkınma ve gelişmeye yönelik bir değişim yaşadığına dikkat çeken Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum’u, milyar dolarlık yatırımlarla özellikle kış turizmi alanında bir dünya adresi haline getiren Sayın Cumhurbaşkanımıza dadaşlar adına minnettarlığımızı bir kez daha kaydetmek vazifemizdir’ dedi. 
AFRİN FATİHİNİ AĞIRLAMA COŞKUSU 
‘Her Erzurumlunun gönlünde AK Önderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a özel bir hürmet ve muhabbet vardır’ diyen Milletvekili Aydemir, ‘Milli haysiyetimizi tarihe mal olan destansı bir duruşla ifade eden Afrin Fatihi Sayın Cumhurbaşkanımız, dadaşların gönül ittifakıdır. Bu dadaşça bir kayıttır. Aziziye ruhunu yeniden uyandıran, milli iradeyle yeniden bir diriliş dönemi başlatan Sayın Cumhurbaşkanımızın Erzurum’u teşrifi bu manada ‘Erzurum için bir gurur vaktidir’ dedi. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25