• BIST 8793.17
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • Erzurum 3 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

Aydemir: ‘Erzurum yatırım için fırsatlar adresi’

Aydemir: ‘Erzurum yatırım için fırsatlar adresi’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 27’inci Yasama Dönemi Erzurum etabı çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesince gerçekleştirilen ‘Erzurum Yatırımcılar Buluşması’na katıldı.

Yatırımcılar Buluşmasında Erzurum’un gerek ekonomik kaynak ve gerekse nitelikli eleman kapasitesi bakımından bölgede bir çekim ve cazibe merkezi olduğu, sanayi altyapısıyla her türlü işletme kuruluşu için en uygun koşulları barındırdığını söyledi. 
ERZURUM YATIRIM İÇİN İMKANLAR ŞEHRİ 
Erzurum’un 2 üniversitesiyle ekonomide yatırım yönelimleri için yeterli bilgi imkan ve kaynağı sunduğu, iktisadi tecrübe ve genç nüfus enerjisiyle ekonomide bir fırsatlar adresi olduğunu kaydeden Milletvekili Aydemir, özellikle tarımsal sanayi noktasında Erzurum’un yatırımcılar için nimet ölçüsünde değerlere sahip olduğunu vurguladı. 
SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA MİNNETARIZ 
Aydemir, İlin son 16 yıl sürecinde eğitimden sağlığa, enerjiden ulaşıma kadar yatırım yeri için gerekli olan tüm temel yatırımlara kavuştuğu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek hassasiyet ve Erzurum muhabbetiyle kaydedilen yatırımlarla dünya ölçeğinde bir Kış Turizmi destinasyonu konumu kazandığını hatırlattı. Aydemir, ‘Erzurumlu, Sayın Cumhurbaşkanımıza minnettardır.’ dedi. 
SEKMEN’E TEŞEKKÜR 
Yatırımcılar Buluşması sonrasında bir açıklama yapan Milletvekili Aydemir, ‘Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen Beyin Erzurum’daki yatırım ortamını göstermek ve anlatmak için Erzurum ’a davet ettiği ülkemizin önde gelen işadamlarıyla bir araya geldik. Erzurum’u çok beğendiklerini ifade eden işadamları yatırım işareti verdiler. Ekonomi gibi hayati bir konuda yüksek duyarlılık sergileyen ve böylesi bir organizasyonu gerçekleştiren Sayın Sekmen’e, Erzurum’a ilgisini yönelten sanayici ve işadamlarımıza minnettarız. ‘ dedi. 

  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
      Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25