• BIST 8977
  • Altın 2299.033
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0707
  • Erzurum 10 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C

Aydemir: “Hainlerin Sonu Hüsrandır”

Aydemir: “Hainlerin Sonu Hüsrandır”
Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Aralarında Erzurumlu Mustafa Karakaya’nın da yer aldığı 7 güvenlik görevlisinin şehitlik makamına ulaşması dolayısıyla taziye mesaj yayımladı.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Vatanın harimi ismetine göz dikmiş hainlerin saldırıları, Yüce milletimizin birlik, beraberlik ve bütünlük azmini kıramayacak, devletimizin dirliği, vatanımızın birliği, milletimizin bütünlüğü ebediyen sürecektir. Şühedaya rahmet, hainler güruhuna lanet olsun.” dedi.Aralarında Erzurumlu Mustafa Karakaya’nın da yer aldığı 7 güvenlik görevlisinin şehitlik makamına ulaşması dolayısıyla taziye mesajı yayımlayan AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Büyük Milletimizin Kurani manadaki kardeşliğe imanı, vatanın bölünmez bütünlüğü odağındaki kararlılığı karşısında, hüsran ve bozguna uğrayan ihanet ve şer odakları, ilanihaye lanetlenecek, amentüsü birlik olan milletimizin kardeşlik safı asla bozulmayacaktır.’ ifadelerini kullandı.

ONLAR İLAHİ MÜJDEYE MAZHAR OLDULAR

Vatan, millet, devlet ve kardeşlik mukaddeslerinin korunması noktasında, ilahi müjdeye mazhar olan duruş ve kararlılığı sergileyen şühedaya övgüde, kelimelerin yetersiz kaldığını kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Milletçe, en beliğ takdiri kaydeden ‘Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Hayır, onlar diridirler. Ancak siz bunu bilemezsiniz.’ hükmüne teslim olarak, şühedamızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, Yüce milletimize başsağlığı diliyoruz. Tarihin önsözünde, ‘bir ölüp bin dirilenler’ olarak tarif edilmiş büyük milletimizin mensubu olarak, kardeşlik doğrusundan asla ayrılmayacağımıza bir kez daha ahdediyor, birlik ve bütünlüğümüz noktasında, bezmi alada ifade ettiğimiz imanımızı koruyoruz.’ vurgusunda bulundu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25