• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Erzurum 2 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Aydemir’den ‘Ak’ Vurgu...

Aydemir’den ‘Ak’ Vurgu...
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, “7 Haziran’da Erzurum AK karar verecek, AK tercih yapacak.

Dadaşlar 13 yıldır ülkede ve Erzurum’da halka hizmeti hakka hizmet bilerek, AK ufuk çizenlere teveccüh gösterecek, vefa sergileyecektir. Bundan kuşkumuz yok” dedi.AK Parti milletvekili adayı İbrahim Aydemir Palandöken ilçesi Yıldızkent’te esnafı ziyaret etti, vatandaşların konuğu oldu. Bir dizi ziyaret gerçekleştiren Aydemir, tanıtım toplantılarında değerlendirme yaptı.

ÖNCELİĞİMİZ GÖNÜL SEFERBERLİĞİDİR

Önceliklerinin oy değil, gönül seferberliği olduğunu paylaşan Aydemir, “7 Haziran Halka hizmet sınavıdır. Boş vaatler, ütopik hayallerle değil, icraatlar ve hizmetlerle halkın huzuruna çıkmanın gururunu paylaştığını ifade eden Aydemir, ‘Şükürler olsun ki halkımızın huzuruna yüz akıyla, hizmet vermenin onuruyla çıkıyoruz. Erzurum’u eğitim, sağlık, turizm, enerji ve ulaştırmada bölge cazibe merkezi yapan AK zihniyet ve davanın temsilcileri olarak 2023 hedefine doğru halkımızla ilerliyoruz.” diye konuştu.

MUHASEBEYE DAVET

Konuşmalarında AK Hatırlatma yapan Aydemir, “Herkes hizmet muhasebesini iyi yapmalı, insaf ve vicdan mizanında tartmalı. Erzurum’un 2003 öncesine bakın, bir de bugününe. Hava ambulans sistemi, Şehir Hastanesi ile Sağlık, ikinci üniversitesi, Eğitim kampusleriyle Eğitim, BTC, TANAP hatlarıyla Ön Asya ve Avrupa arasında bir enerji, 600 kilometreyi aşan duble yolları, Türkiye’nin hacim bakımından 4’üncü büyük hava limanı, Lojistik Köy ve 2018’de hizmete girecek hızlı tren hattıyla ulaşım, 736 milyon dolarlık Universiade tesisleriyle spor ve turizm şehri olan bir Erzurum’dayız bugün. Bölgenin her manada merkezi haline gelen ve yönetici il konumuna yükselen bir Erzurum’dan söz ediyoruz. Hedefi Türkiye’nin en gelişmiş on sanayi kenti arasına girmek olan bir Erzurum’u konuşuyoruz. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Erzurum’dan 2023 hedefine dadaşça, el ele, yürek yüreğe yürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

DURMAK YOK…

AK Parti Kurucu liderince, AK Hizmet davasına kazandırılan ‘Durmak Yok, Yola Devam’ ilkesini yineleyen Aydemir, Erzurumlu önüne, Dadaş İrfan ve İzanı huzuruna boş sözlerle çıkılamayacağını vurguladı. Aydemir, “Biz verdiğimiz hizmetlerle huzurdayız. Alnımız AK, yüreğimiz AK, niyetimiz AK. Hizmetinde olduğumuz vatandaşa sunduğumuz hizmetleri söylemeye yüzümüz de tutuyor, dilimiz de dönüyor. Bize muhalefet edenler, onca yıl iktidarlarına rağmen, bu halkın, bu yüksek vicdanlı halkın önünde ne söyleyebilecekler? Hangi eserden, hangi hizmetten söz edecekler? Erzurum’un hangi yarasına merhem olmuşlardır, Erzurum’un hangi değirmenine su taşımışlardır, açıklasınlar öğrenelim.” diye konuştu.

HALKIN VİCDAN KANTARI VURGUSU

Sloganlarla değil, hizmetlerle halkın desteğine talip olduklarını kaydeden Aydemir, “AK Dava abidesinde, kurulduğu günden bu yana dadaş emeği, dadaş desteği, dadaş yüreğinin izi vardır. Biz bu sözü kendi kantarımızda değil, halkımızın vicdan kantarında tartarak söylüyoruz. İnşallah 7 Haziranda dadaşların vereceği destekle 2023’e yürüyecek, Erzurumluyla AK Hedeflere doğru başlattığımız seferi sürdüreceğiz.” vurgusunu yaptı.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25