• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • Erzurum 11 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Aziziye hizmete doyacak…

Aziziye hizmete doyacak…
Aziziye Belediyesi, yaz dönemi çalışmaları kapsamında asfalt sezonunu açtı.

Dadaşkent Saltuklu Mahallesi’nden başlayan çalışmayla, kaldırımlar yenileniyor ve desenli asfalt atılarak estetik bir görünüme kavuşturuluyor. Bu yaz döneminde ilçede hizmet rüzgarı estirmeyi hedefleyen belediye, çalışmalara kaldırımları yenileyerek başladı.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bu yaz döneminde ilçenin her köşesinde hizmet rüzgarı eseceğini ifade ederek, “Sorunlu kaldırımlar ve yollar asfaltlanacak, ilçemiz hizmete doyacak.” dedi. Yaz dönemine kaldırımları yenileyerek başladıklarına vurgu yapan Başkan Orhan, sorunlu bölgelerdeki kaldırımların sökülerek önce bordürlerinin yenilendiğini, ardından desenli asfalt atılarak, boyanacağını ve estetik bir görünüme kavuşturulacağını vurguladı. Kaldırımların daha dayanıklı ve uzun ömürlü olduğu için asfaltla kaplandığına dikkat çeken Başkan Orhan, çalışma yapılırken her türlü detayın düşünüldüğünü belirtti.

AZİZİYE’DE HİZMET RÜZGARI ESECEK                                                                               

Aziziye’nin Dadaşkent ve Ilıca’nın yanısıra 69 köyden oluştuğunu hatırlatan Başkan Orhan, “Hedefimiz bu yaz sezonunda mahalle statüsündeki köylerimizle birlikte Ilıca ve Dadaşkent’te hizmet rüzgarı estirmek. Bu bağlamda plan ve programımızı en iyi şekilde yaparak, çalışmalarımıza başladık. Şuan sorunlu bölgelerimizdeki kaldırımları yeniliyoruz. Daha sonra ilçemiz genelinde kapsamlı bir asfaltlama çalışması başlatacağız. İlçemizde sorunlu bir metrekare bile kaldırım ve yol kalmayıncaya kadar çalışmalarımız sürecek. Aynı şekilde mahalle statüsündeki köylerimizde de, başta köy konağı ve taziye evleri olmak üzere, köy meydanlarının kilitli taşla işlenmesi noktasında çalışmalarımız sürüyor. Amacımız ilçemizin her köşesine, her metrekaresine eşit hizmet götürerek, ilçemizi daha yaşanabilir, daha nitelikli bir kent görünümüne kavuşturmak.” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25