• BIST 8807.72
  • Altın 2238.898
  • Dolar 32.338
  • Euro 35.0747
  • Erzurum 3 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

Aziziye’den Digor’a Kardeşlik Parkı

Aziziye’den Digor’a Kardeşlik Parkı
Erzurum Aziziye Belediyesi ile Kars’ın Digor İlçe Belediyesi arasında kurulan kardeşlik köprüsü meyvelerini vermeye başladı. Aziziye Belediyesi, kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmek amacıyla Digor’a bir park kazandırdı.

Çalışmalarda sona yaklaşılan parkta incelemelerde bulunmak üzere ekibiyle birlikte Digor’a giden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Digor Kaymakamı ve aynı zamanda Belediye Başkanvekili Mustafa Güngör’ü makamında ziyaret etti. Kaymakam Güngör ile bir süre sohbet eden Başkan Orhan, ilçenin gelişimi ve dönüşümü üzerine istişarede bulundu.

Daha sonra Aziziye ve Digor Belediyesi Kardeşlik Parkı’na geçen Kaymakam Güngör ve Başkan Orhan, çalışmalarda sona yaklaşılan parkta incelemelerde bulunarak, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldılar.

DİGORLU KARDEŞLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Aziziye ve Digor Belediyelerinin kardeşliği kapsamında yapılan parkın ilçenin gelişimi ve değişimi için bir başlangıç olduğunu ifade eden Başkan Orhan, “Bu güzel yatırımın Aziziye - Digor kardeşliğinin pekişmesine vesile olmasını diliyorum. Tamamlanma aşamasında olan park, Digorlu kardeşlerimize hayırlı olsun.” dedi.

Anadolu’nun her bucağının, her köşesinin farklı güzellikleri bünyesinde barındırdığını, bu aziz vatanda bir arada yaşayan her bireyin, her toplumun hizmetin en güzeline ve en mükemmeline layık olduğunu dile getiren Başkan Orhan, “Bu kapsamda Digor da bizim için çok değerli, güzel ve özel bir yer. Bize kardeşlik teklifi geldiğinde hiç tereddütsüz kabul ettik ve değerli meclis üyelerimizin de katkılarıyla ilk yatırım olarak güzel bir parkı Digor’a kazandırmak için gün saymaya başladık. İnşallah bu tür yatırımların devamı gelecek ve Aziziye – Digor kardeşliğinin daha da gelişmesi noktasında var gücümüzle çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

YÜREKLERİ HİZMET AŞKIYLA ATIYOR

Digor’da yüreği vatan aşkıyla ve millet sevdasıyla atan Kaymakam Mustafa Güngör ve kolluk kuvvetlerinin görevlerini en iyi şekilde yapmak için çalıştıklarına da işaret eden Başkan Orhan, “Kardeşlik bağı kurduktan sonra bu ilçeye birkaç ziyaret gerçekleştirdik. Yaptığımız her ziyarette Kaymakam Güngör ile birlikte kolluk kuvvetlerinde ve çalışma arkadaşlarında ayrı bir şevk ve heyecan gördük. Bu güzel ülkemizin her köşesinde hizmet üreten, taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Rabbim bu ülkeye ihanet edenlere, bu ülkenin ekmeğini yiyip, suyunu içip, ihanet edenlere fırsat vermesin.” ifadelerini kullandı.

KAYMAKAM GÜNGÖR, TEŞEKKÜR ETTİ

Kaymakam Mustafa Güngör de, Başkan Orhan ve ekibine ilçeye kazandırdığı park için teşekkür etti. Aziziye – Digor Kardeşliği ile ilçenin önemli bir hizmete kavuştuğunu kaydeden Kaymakam Güngör, “Yılların ihmali sonucu birçok hizmete hasret kalan Digor’u daha yaşanabilir bir ilçe konumuna getirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda Aziziye Belediyesi ilçemize güzel bir park kazandırdı. Bu alanda önemli bir ihtiyacı gideren belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice güzel hizmet ve yatırımlarda bir arada olacak, bu iki güzel ilçenin kardeşlik bağlarının daha da güçlenmesi noktasında çaba sarfedeceğiz.” diye konuştu.

Parkta incelemelerde bulunduktan sonra Aziziye-Digor Belediyesi Kardeşlik Parkı önünde hatıra fotoğrafı çekilen Kaymakam Güngör ve Başkan Orhan’a, Digor halkı da yoğun sevgi gösterisinde bulundu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25