• BIST 9142.4
  • Altın 2325.069
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9782
  • Erzurum 11 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Bakan Akdağ: İsim vermek istemiyorum ama AK Parti'den ayrılanlar iflah olmadı

Bakan Akdağ: İsim vermek istemiyorum ama AK Parti'den ayrılanlar iflah olmadı
Sağlık Bakanı Recep Akdağ canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "AK Parti'den kopanlar iflah olmadılar" sözleri için dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Akdağ açıklamasında "Burada isim vermek istemiyorum ama gerçekten iflah olmadılar. Ama bu harekete gönül veren herkes başımızın tacıdır" dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bilinmeyen bir özelliğini anlattı.

Bakan Akdağ burada yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bilinmeyen bir özelliğini anlatarak, "Burada Cumhurbaşkanımızın bilinmeyen bir özelliğini de bu programda açıklayayım. Cumhurbaşkanımızın en sıkıntılı, en fırtınalı süreçlerde sükuneti artıyor ve bu çevredekilere sığınacak bir liman oluyor. O kadar sakin davranıyor ki, çevresindekiler şaşıp kalıyor. Bu bir ülkenin liderliği açısından  bu inanılmaz önemli. " ifadelerini kullandı.

İşte Bakan'ın açıklamalarından satır başları:

"CHP'nin yeniden dizayn edildiğine inanmıyorum. Bu CHP'nin kendi geleneğinde olan şeydir. CHP kurultaylar partisidir. CHP'nin kavga kültürü olan bir parti olduğunu herkes biliyor.

AK PARTİ'DEN KOPANLAR GERÇEKTEN İFLAH OLMADILAR

15 yıl uzun bir süre. Bütün kurumlar için değişim kaçınılmazdır. Kısmi arızalar da kaçınılmazdır. Bu durumlarda bunları düzelteceksiniz. Ak Parti hareketini başlatan insanlar gerçekten Türkiye adına, ülkemiz adına büyük bir iş yaptılar. Bizim tarihimizin önemli bir dönemecidir.Sayın Cumhurbaşkanımızın partiden ayrılanlar için söylediklerini biliyorsunuz. Burada isim vermek istemiyorum ama gerçekten iflah olmadılar. Ama bu harekete gönül veren herkes başımızın tacıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız aslında bunu söylemek istedi."

Kaynak/Akşam

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25