• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • Erzurum 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Bakan Akdağ: "Oy Kullanacak Hastalar İçin Özel Hat Kurulacak"

Bakan Akdağ: "Oy Kullanacak Hastalar İçin Özel Hat Kurulacak"
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 16 Nisan’da yapılacak referandumda oy kullanmak isteyen hastalara mahsus özel telefon hattı kurulacağını söyledi.

Akdağ, "Parti ayrımı yapmaksızın bunları kendi araçlarımızla oy kullanmaya taşıyacağız" dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, memleketi Erzurum’da gazetecilerle bir araya geldi. Bir restoranda yapılan basın toplantısına Bakan Recep Akdağ, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut katıldı.

16 Nisan günü yapılacak referandumda hastaların sandıklara taşınacağını ifade eden Bakan Akdağ, "Bir telefon numarası belirleyeceğiz. Gerek hastaneden gerekse de evlerinden sağlık bakımı yaptığımız yatağa bağımlı ya da engelli kişiler var. Bu kişilerden oy kullanmak isteyen kim olursa tabi ki de parti ayrımı yapmaksızın bunları kendi araçlarımızla oy kullanmaya taşıyacağız" dedi."Milletvekili falan hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmaması lazım"FETÖ operasyonları kapsamında milletvekillerine yönelik bir operasyon yapılıp yapılmayacağının sorulması üzerine Recep Akdağ, "Bu FETÖ’cü milletvekilleri bir tavır gösterdiler ve önemli bir bölümü yurt dışına da gitti. Şimdi isimlerini de söylemek istemiyorum. Yoksa milletvekilleri arasında da var ama sayıları bizim partimizde çok sayıda değildi. Çünkü AK Parti’nin kendi kurumsal yapısından doğan bir takım korunma mekanizmaları var. Aslında bu örgütün biz böylesine hain ve kanlı örgüt olduğunu bilmediğimiz zamanlarda bile AK Parti’nin içinde çok fazla sayıda bu örgüte mensup kişilerden siyaset yapan yoktu. İşin diğer tarafına ben bilemem savcıların bakması lazım. Varsa milletvekili falan hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmaması lazım" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25