• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 12 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Bakırköy Avukat

Bakırköy Avukat
Bakırköy Avukat

İstanbul Bakırköy avukatları arasında olan Avukat Bilal Çelik sahip olduğu hukuk alanlarında olan davalara bakan ve danışmanlık hizmeti veren bir avukattır.

Bakırköy avukat olarak hizmet veren bir avukat olan Avukat Bilal Çelik, tecrübeleri ve başarılarıyla bölgenin ve İstanbul’un önde gelen avukatlarından biri olmayı başarmıştır. Alanında uzman bir avukat olan, Avukat Bilal Çelik özellikle aile hukuku, miras hukuku, icra iflas hukuku, ticaret hukuku, gayrimenkul hukuku ve bilişim hukuku gibi konularda uzmanlaşmış olan ve alanlarda olan davalara bakan bir avukattır.

Müvekkillerini davalarına en hızlı şekilde bakan ve çabuk sonuçlar alan bir avukat olan Avukat Bilal Çelik, yalnızca Bakırköy’de değil Türkiye’nin birçok yerinde müvekkillere sahip olan ve Türkiye’nin birçok yerinde davalara bakan bir avukat olmuştur.

Bakırköy Deneyimli Avukat

İstanbul Bakırköy avukat arıyorsanız, Avukat Bilal Çelik ile irtibata geçebilirsiniz. Avukat Bilal Çelik aile hukuku olarak aile arasında meydana gelen davalarda aile hukuku kapsamına giren özel davalara bakmaktadır. Ticaret hukuku alanında sermaye piyasası hukuku, şirketler hukuku ve taşıma hukuku gibi alanlara giren davalarla yakından ilgilenmektedir.

Bilişim hukuku çerçevesinde müvekkillerine sahtecilik, dolandırıcılık, özel hayata saldırı, terör propagandası ve yasalara aykırı olan yayınların yayınlanması gibi konularda danışmanlık ve avukatlık hizmeti vermektedir. İcra iflas hukuku ve gayrimenkul hukuku gibi alanlarda da danışmanlık ve avukatlık hizmeti veren avukat, Bakırköy avukatları arasında yer almaktadır. http://www.bilalcelik.av.tr/ adresinden Avukat Bilal Çelik hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25