• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Erzurum 18 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Balkayalar, alanında Avrasya’nın en büyük fuarında Erzurum’u temsil edecek!

Balkayalar, alanında Avrasya’nın en büyük fuarında Erzurum’u temsil edecek!
Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Sektörlerinin Tüyap’taki 20. buluşmasına 31 ülkeden 300’ün üzerinde firma ile birlikte Erzurum’dan Balkayalar Grup da katılıyor…

Alanında Avrasya’nın en büyüğü ünvanıyla 20-23 Eylül tarihlerinde 20.’si düzenlenecek olan Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı SIGN İstanbul’a bu yıl Erzurum’dan Balkayalar Grup katılıyor. “Endüstriyel Baskı Teknolojisi”, “Dijital Baskı Teknolojisi”, “Tekstil Baskı”, “Sign Teknolojisi”, “Serigrafi Teknolojisi”, “Görsel İletişim & Sergileme Ürünleri ”, “Led & Led Ekranlar” ve “3D Baskı Teknolojisi” ile ilgili tüm yeniliklerin bir arada sergileneceği fuar, özellikle sektörde sayıları sürekli artan yerli imalatçılar için yeni ihracat kanalları açarken, milyonlarca liralık ticarete de ev sahipliği yapacak. Tarsus Turkey / İFO Fuarcılık’ın organize ettiği SIGN İstanbul 2018, hem yurt içi hem de yurt dışından aralarında dijital baskı merkezleri, reklam veren KOBİ’ler, tekstil üreticileri, reklam ajansları, matbaacılar, promosyoncular, makine ve malzeme üreticileri, endüstriyel reklam üreticileri, perakende malzeme satıcıları, mimarlar ve mühendislerin olduğu 22 bin 500 profesyoneli ağırlayacak.

Bozkurt; “Yaklaşan yerel seçim hareketliliği SIGN İstanbul’un hitap ettiği sektörler için fırsat!”

SIGN İstanbul 2018’in hitap ettiği sektörler için önemine dikkat çeken İFO Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Seda Bozkurt, “Genel seçimleri geride bırakan Türkiye’nin önünde şimdi de yerel seçimler var. Yerel seçim hareketliliği, özellikle endüstriyel reklam, tekstil baskı ve dijital reklam sektörleri açısından çok önemli bir süreç. Dolayısıyla SIGN İstanbul 2018, seçim sürecine rekabette öne geçecek yeniliklerle, yenilenerek girmek isteyen sektör firmaları için fırsat.  Şunu da belirtmekte fayda var; hangi alanda hangi ölçekte olursa olsun tüm şirketlerin ana gündemi sektörlerinde var olmak ve istikrarlı bir biçimde büyümelerini sürdürmek. SIGN İstanbul 2018, hem katılımcıları hem de ziyaretçileri için, büyümenin anahtarı olan yeni teknolojileri, rekabetçi yenilikleri ve ticari fırsatları bir arada sunuyor” dedi.

Katılımcıları arasında Ricoh, Mimaki, HP, Roland, Mutoh, Efi, Epson, Canon, Oki ve Xerox gibi büyük uluslararası markalar ile PIMMS, Lidya, Met Etiket, SDS, İstanbul Reklam ve Folpa gibi sektörüne liderlik eden firmaların da olduğu SIGN İstanbul 2018’de, dijital baskı teknolojilerinden tekstil baskıya, LED ve LED ekranlardan ürün teşhir standlarına, promosyon ürünlerinden endüstriyel baskı ve 3 boyutlu baskıya kadar en yeni ürün, makine, ekipman ve teknolojiler bir arda sergilenecek.

 

Sergilenen ürün çeşitliliğiyle sektörünün Avrasya’daki lider, dünyanın ise sayılı fuarlarından birisi olarak gösterilen SIGN İstanbul 2018 hakkında detaylı bilgi için www.signistanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25