• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Başkan Bulutlar, Ak Parti Teşkilatına İftar Yemeği Verdi…

Başkan Bulutlar, Ak Parti Teşkilatına İftar Yemeği Verdi…
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, partisinin ilçe teşkilat yöneticilerini iftar sofrasında ağırladı. AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün de katıldığı iftar yemeğinde, Palandöken ilçe Teşkilatı’nın bütün yöneticileri de hazır bulundu.

Palandöken Belediyesi’nin geleneksel iftar buluşmalarının konuğu bu kez AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatı oldu. Palandöken Belediyesi sosyal tesislerin de verilen iftar yemeğine AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Kadın Kolları Başkanı Kübra Bozkurt, Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Arasoğlu, teşkilatın yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilciliklerinde görevli tüm partililer katıldı. İftar yemeği öncesinde ev sahibi sıfatıyla kısa bir konuşma yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ramazan ayının en güzel yanlarından birisinin de birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu güçlendirmesi olduğunu belirterek, “Bu ruhu inşallah her daim diri tutarız, bir arada, el ele ve omuz omuza oluruz” ifadelerini kullandı.

ÖZ: ÖRNEK ADIMLAR ATILIYOR

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz de, Palandöken Belediyesi’nin Ramazan ayına mahsus hizmetlerinin yerel yönetimler bağlamında atılmış örnek adımlar olduğunu belirterek, “Belediye başkanımızı ve ekibini kutluyorum. Gerçekten de yardımlaşma ve dayanışmaya ne kadar büyük önem verdiklerini verdikleri hizmetlerle ortaya koyuyorlar. Ayrıca bu güzel atmosferde bizleri bir araya getirdiği için de, Orhan Bulutlar başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatı yöneticilerinin de Başkan Bulutlar’a teşekkürlerini sunduğu iftar yemeği sohbet ortamında devam etti.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25