• BIST 9548.09
  • Altın 2493.433
  • Dolar 32.508
  • Euro 34.5694
  • Erzurum 3 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Başkan Bulutlar Dadaş Bar Ekibine Altın Hediye Etti…

Başkan Bulutlar Dadaş Bar Ekibine Altın Hediye Etti…
Başkan Bulutlar Dadaş Bar Ekibine Altın Hediye Etti…

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 21 Şubat 2015 Cumartesi günü gerçekleştirilen Türkiye Halkoyunları Federasyonu Kulüpler İl Yarışması’nda Palandöken Belediye Spor Kulübünün Dadaş Bar ekibinin il şampiyonu olan Yıldızlara ve Miniklere altın hediye etti.


Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür ve Spor Kompleksin de hazırlanan ödül töreninde Dadaş Bar ekibiyle buluşan Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum’da gerçekleştirilen organizasyonda birincilik derecesi alan Halk Oyunları Ekibin den bölge ve Türkiye derecelerin de beklediğini belirtti. Başkan Bulutlar, “Tarihimizin farklı dönemlerinden bugüne kadar gelmiş değerlerimiz var. Bunlardan birisi de muhakkak ki halk oyunlarımız. Halk oyunlarımız, her figüründe ayrı bir heyecanın olduğu, aynı ritimlerde heyecan duyduğumu önemli değerlerimizden. Palandöken Belediyesi olarak bu kapsamda başarılı bir halk oyunları ekibimiz var. Şehrimizin yöresel oyunlarına hakim olan ekibimizden büyük başarılar bekliyorum. Onlar bu başarıyı böyle taçlandırsınlar bizler de onları böyle ödüllendirelim” diye konuştu.


“ BELEDİYEMİZİN TÜM İMKÂNLARINI HALKA SUNUYORUZ”


Palandöken Belediyesi, eğitimden, kültüre, sağlıktan, spora birçok alanda hizmet veren Kültür Merkezi ve Spor Kompleksi yelpazesinin büyütmeye devam ettiğini anımsatan Belediye Başkanı Bulutlar,” İş başında bulunduğumuz yaklaşık altı yıldan beri Belediye olarak tüm imkanlarımızın ve kaynaklarımızı halka sunuyoruz. Bugün bu Kültür ve Spor kompleksin de hizmet alan her türlü imkândan yararlanan bin 500 vatandaşımız var. Hizmeti alan vatandaşlarımızın belli bir yaş ve cinsiyet profil yok. Yediden Yetmişe herkesin faydalanacağı ve katılacağı meslek edindirme, meslek geliştirme kurslarımız ve sportif aktivitemiz var. Günün her saatin de haftanın yedi gününde bu merkezimiz halkımızın hizmetindedir” şeklinde konuştu.


BU İMKÂNLARI BİZLERE VE ÇOCUKLARIMIZA SUNAN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ


Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutların, kendilerine her zaman destekçi olduğunu ifade eden Palandöken Belediye Spor Kulübü Halkoyunları Bar Ekibi Antrenörü Mustafa Yiğit ve Ahmet Diksu,“Kültürel etkinliklere verdiği değerden dolayı ve bizlere sahip çıktığı için sayın başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Palandöken Belediyesi sayesin de birçok zenginliğe sahip bir ekibiz. Bu ekiple büyük başarılara imza atarak, bize destek olan Başkanımıza, Kars İlin de yapılacak olan yarışmalar da ilçemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil ederek madalyalarımızla ve başarılarımızla teşekkür edeceğiz. Büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler olmak üzere 80 kişilik ekibimizle haftanın 7 günü durmaksızın çalışıyoruz” dedi.


Öte yandan ödül törenine katılan Halk oyunları yarışmalarında derece alan bar ekibinin aileleri ise, çocuklarına sunulan imkanlardan dolayı Belediye Başkan Orhan Bulutlara ayrıca teşekkür ettiler.


Ödül töreni sonrası Kültür merkezinde eğitim alan halk oyunları dadaş bar ekipleri Belediye Başkanı Bulutlar’a ve ailelerine bir gösteri sundular.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25