• BIST 9084.03
  • Altın 2325.331
  • Dolar 32.373
  • Euro 35.0126
  • Erzurum 12 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

BAŞKAN BULUTLAR, ŞEHİT METİN AYDEMİR’İN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN BULUTLAR, ŞEHİT METİN AYDEMİR’İN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ev hediye ettiği Diyarbakır Lice’de 19 Ağustos 2015 tarihinde PKK’lı teröristlerle girdiği silahlı çatışmada şehit düşen 24 yaşındaki Jandarma Astsubay Üstçavuş Metin Aydemir’in ailesini ziyaret etti.

Başkan Bulutlar, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde bir kez daha vatan uğruna canını veren şehitleri saygı ve şükranla andıklarını ifade ederek, "Binlerce şehidin kanıyla sulanan bu topraklarda bayrağımız sonsuza kadar dalgalanmaya devam edecek" dedi.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 2015 yılında şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Metin Aydemir’in Yunus Emre Mahallesi'nde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Bulutlar, şehit yakınlarına çiçek takdim ederken, şehidimizin babası Taha Tahsin Aydemir ile de uzun süre sohbet etti. Şehit Aydemir ailesine bir kez daha sabırlar dileyen Bulutlar, "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde, bu vatan uğruna canı feda eden tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Şehitlerimize çok şey borçluyuz. Sizler şehidimizin bize emanetiniziniz, bu vatan için çok kıymetlisiniz. Hiç şüphesiz; her karış toprağı kanla sulanan bu vatanda sonsuza kadar bayrağımız dalgalanmaya devam edecek. Biz bu vatanı Balkan Savaşında hem açlıkla, hem düşmanla mücadele eden; Çanakkale'de öleceğini bile bile dönmeyi bir an bile düşünmeyen, Kurtuluş Savaşı'nda toprağı, vatanı için savaşan çarpışan şehitlerimize borçluyuz. Biz bu vatanı Mehmetçiklere, Metinlere, Alilere, Hüseyinlere; şehit olan oğlunun ardından yas tutan ama yine de 'vatan sağ olsun' diyen nice analara borçluyuz" dedi.Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Metin Aydemir’in babası Taha Tahsin Aydemir, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Acımız ilk günkü gibi çok taze ama “Vatan Sağ olsun" dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25