• BIST 9530.47
  • Altın 2485.014
  • Dolar 32.5011
  • Euro 34.8568
  • Erzurum 13 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

BAŞKAN KARATAŞ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI YILDÖNÜMÜ MESAJI

BAŞKAN KARATAŞ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI YILDÖNÜMÜ MESAJI
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum il başkanı Naim KARATAŞ, mesajında şu görüşlere yer verdi;

‘’Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları öncülüğünde yapılan Kurtuluş Mücadelesi 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zirveye taşınmış, bu vesileyle söken zafer şafağı son yurdumuzun talihini, kaderini ve geleceğini pırıl, pırıl aydınlatmıştır.  

Tarihi şan ve şerefle dolu ve tarih sayfalarına adını altın harflerle yazdıran aziz milletimiz, 98 yıl önce bağımsızlığına musallat olan emperyalist mihraklara vatan sevmenin ne demek olduğunu ağır bir şekilde öğretmiştir. 

30 Ağustos'ta; iman küfrü, milliyetçilik istilayı, cesaret korkaklığı, sadakat sahtekârlığı, bağımsızlık esareti yerle bir etmiştir. Bu zaferle aziz milletimiz bu hain şer odaklarına haddini bildirmiş, Anadolu'yu ilelebet bir Türk yurdu olarak belgelemiş ve belleklere yerleştirmiştir. 

Kanlarımızla suladığımız vatan topraklarımıza ve rengini şühedamızın kanından alan bayrağımıza göz diken sömürgeci güçler 30 Ağustos'ta Türk Milletinin doruklara ulaşan iman ve karşılıksız vatan sevgisi karşında çaresiz kalmışlardır. Türk milletinin tüm fertleri aynı ülkü etrafında buluşmuş ve son yurdumuzun bölünüp parçalanmasına asla müsaade etmeyeceklerini tüm dünyaya bir kez daha göstermişlerdir. 

Geçmişte her türlü badireleri birlikte atlatan milletimizin bugünde acısı bir, sevinci bir ve ülküsü birdir. Millet olarak bu birlik ve beraberlik duygusu içinde üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk yoktur. 

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kurucu kahramanları; büyük Türk milleti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnet duygularımla anıyorum. Ruhları Şad, Mekanları Cennet olsun." dedi 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25