• BIST 9679.8
  • Altın 2488.854
  • Dolar 32.4095
  • Euro 34.4391
  • Erzurum -2 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 7 °C

Başkan Orhan'dan yeni yıl mesajı

Başkan Orhan'dan yeni yıl mesajı
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 2018 yılının başta ülkemiz olmak üzere, tüm Dünyada ve İslam coğrafyasında, sağlık, mutluluk, huzur ve kardeşlik duygularının pekiştiği, barışın egemen olduğu bir yıl olması temennisinde bulundu.

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, “2017 yılına veda ederken, hep birlikte yeni umutlara, yeni heyecanlara yelken açıyoruz.” dedi.

Başkan Orhan mesajında, 2017 yılının belediyecilik hizmetleri bağlamında ilçenin altın çağını yaşadığı bir yıl olduğunu belirterek, şu ifadelere yer verdi: "İlçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için var gücümüzle çalıştığımız bir yılı daha geride bırakıyoruz. İnşallah 2018 yılı, geride bıraktığımız yıldan daha verimli olacak ve artık bitirme noktasına geldiğimiz birçok projeyi de hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Kentsel dönüşümde yaptığımız atılımlar, belediyecilik hizmetlerinin yanında, sosyal, kültürel ve sportif belediyecilik bağlamında yaptığımız çalışmalarla Aziziyemiz marka ilçeler arasında yerini alacaktır. Bu noktada geride bıraktığımız yılda olduğu gibi, 2018 yılında da hemşehrilerimizle kenetlenerek gönül birliği içerisinde hedefimize birlikte yürüyeceğiz.” dedi.

Yeni yılın ilk gününün Müslüman alemi için de farklı bir ehemmiyetinin bulunduğuna işaret eden Başkan Orhan, şunları kaydetti: “Bugün, âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz'in (SAV) dünyaya teşrif buyurdukları, çocukluk ve gençlik yıllarını geçirdiği şehrin, Mekke'nin Fethi'nin yıldönümüdür. Bu duygu ve düşüncelerle, her zaman Hakk'ın ve haklının yanında kenetlenen kıymetli hemşrehrilerimin her birinin yeni yılını kutluyor, ailenizle, sevdiklerinizle birlikte, huzurlu, barış, sıhhat ve afiyet içinde bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum."

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25