• BIST 9093.3
  • Altın 2324.193
  • Dolar 32.3628
  • Euro 34.9825
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

BAŞKAN SEKMEN PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN SEKMEN PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen törende personeliyle bayramlaştı.

Başkan Sekmen, törende yaptığı konuşmada, “Toplumsal birlikteliği sağlayan, değerlerin hatırlandığı, iyiliklerin filizlendiği, dayanışma ve yardımlaşmanın arttığı bir Ramazan Bayramı'nı daha hep birlikte idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz” dedi. Konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Sekmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bayramı; dayanışma ruhumuzu, kardeşliğimizi pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutlayacağımız Ramazan Bayramı'nın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa huzur getirmesi temenni ediyorum. Yüce dinimizin de bir gereği olarak sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde, daha mutlu, daha huzurlu, daha güzel yarınlara hep birlikte ulaşacağız. Ramazan Bayramı, dünyevileşmeye karşı ilahi bir uyarıdır. İdrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın birlik, beraberlik ve kardeşliğimize vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

“ÇALIŞMAK İBADETTİR”

Başkan Sekmen, 4 yılda hayata geçen yatırımların ekip çalışmasıyla gerçekleştiğini anımsattı. Sekmen, personeline hitap ederek, şöyle devam etti: “Dört yıldır özveri ve gayretle az zamanda çok büyük işler başardık ve başarmaya da devam ediyoruz. Kurumumuzda görev yapan çalışanlarımız, bu şehri yeniden imar eden ekibin yapı taşlarıdır. Büyük bir aidiyet duygusu, mesai mefhumu gözetmeksizin ortaya konulan performans ve bu kentin geleceğini ilgilendiren konularda gösterilen refleksle yapılmayan ya da imkânsız denilen birçok projeyi el birliği ile hayata geçirdik. Çalışmak ibadettir. Bizler ekmeğini yediğimiz ve bütün imkânlarından yararlandığımız şehrimize olan vefa borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz.

Bizlere bu imkân ve nimetleri veren Yüce Allah’a hamd olsun.”

 

BÜYÜKŞEHİR İKİ YILDA ÜST ÜSTE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Aşkale’den Tekman’a, Oltu’dan Çat’a, Şenkaya’dan Karaçoban’a varıncaya kadar 4 yılda 510 projeyi hayata geçirerek, 2.5 milyar yatırımla şehrimize değişim ve dönüşümün mührünü vurduk” diye konuştu. Geçmiş yıllarda yaşanan yerel yönetim hizmetlerine vurgu yapan Sekmen, sözlerini şöyle noktaladı: “Geçmişte belediye çalışanları maaş alamazdı. Hamd olsun şuan her alanda çok güzel bir konumdayız. Erzurum Büyükşehir Belediyemiz yatırım bütçesi kullanımında yüzde 64.5 ile iki kez üst üste Türkiye şampiyonu oldu. Erzurum’u bir fidan gibi, bir bebek gibi sağlam adımlar ata ata büyütüyor ve geliştiriyoruz. El ele verirsek, birbirimizi Allah için sevip ve işimize de dört elle sarılırsak o zaman bu şehrin sırtı asla yere gelmez.”

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25