• BIST 9693.46
  • Altın 2505.484
  • Dolar 32.5806
  • Euro 34.8076
  • Erzurum 18 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Başkan Sekmen'den Meral'e Yer Sözü

Başkan Sekmen'den Meral'e Yer Sözü
Başkan Sekmen'den Meral'e Yer Sözü

Dünya Engelliler Gelişim Derneği Yönetimi ve Genel Başkanı İslam Meral, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile makamında görüşerek, dernek adına yer sözü aldı.

BAŞKAN SEKMEN'DEN MERAL'E YER SÖZÜ

Projeleri ve engelli vatandaşlara verdiği destekler ile adından sık sık söz ettiren Dünya Engelliler Gelişim Derneği Genel Başkanı İslam Meral, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile makamında bir araya geldi. Burada yapılan görüşme sonucu Meral, Başkan Sekmen'den Dünya Engelliler Gelişim Derneği adına destek isteyerek, yer sözü aldı.

Görüşme esnasında konuşan Dünya Engelliler Gelişim Derneği Genel Başkanı İslam Meral, Erzurum'da bulunan engelli vatandaşların haklarını sonuna kadar korumaya çalıştıklarını ve bu nedenle dernek ihtiyaçlarının karşılanması için verilen vaatlerin tutulmasının gerekliliğine dikkat çekti. Aziziye İlçesi'nin Ilıca semtinde baraka, gece kondu bir yerde faaliyet göstermeye çalıştıklarını aktaran Meral, dernek üyelerinin yanı sıra engelli bireylerin kendilerine ulaşmakta zorluk çektiklerini söyledi. Yaşanan olumsuzluk nedeniyle verdikleri hizmetlerde aksama meydana geldiğini belirten Meral, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'den şehir merkezinde, engelli bireylere uygun kalite standartlarında bir dernek bürosu istedi. Meral, "Dünya Engelliler Gelişim Derneği olarak Erzurum'da bulunan engelli bireylerimizin haklarını korumak için etkin çalışmalarda bulunuyoruz. Ancak sahip olduğumuz dernek yerimiz Aziziye İlçesinin Ilıca semtinde. Şehir merkezine çok uzak olan bu yer nedeniyle çalışmalarımızda, projelerimizde aksamalar meydana geliyor. Bu nedenle siz değerli Başkanımızdan şehir merkezinde, engelli vatandaşlara uygun bir yer istiyoruz" dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, engelli bireylerin sorunlarına, sıkıntılarına derman olacak çalışama ve projeler yürüttüklerini belirterek, Dünya Engelliler Gelişim Derneği'nin yaşadığı yer sıkıntısının en kısa zamanda giderileceğini söyledi. Erzurum'da bulunan engelli bireylerin sıkıntılarının takipçisi olduklarını ifade eden Sekmen, farkındalığın yanı sıra erişim ve ulaşım konusunda da çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Yapılan görüşmenin ardından Dünya Engelliler Gelişim Derneği Yönetimi ile Başkan Mehmet Sekmen, topluca fotoğraf çektirdi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25