• BIST 9094.06
  • Altın 2324.793
  • Dolar 32.3663
  • Euro 34.9559
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

BB Erzurumspor Arsen Khubulov'u kadrosuna kattı

BB Erzurumspor Arsen Khubulov'u kadrosuna kattı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Rus sağ kanat Arsen Khubulov ile sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza törenine Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Mevlüt Doğan ile Asbaşkan Ünsal Kıraç ve Yönetim kurulu üyesi Basın Sözcüsü Metin Barlak katıldı. Khubulov geçtiğimiz sezon formasını giydiği Anzhi Makhachkala ile oynadığı 38 maçta 8 gol attı. Başkan Mevlüt Doğan, BB Erzurumspor olarak kadrolarını güçlendirmeye devam ettiklerini belirterek, “Bir yandan transfer çalışmalarını yürütüyoruz bir yandan da kulübün ileriye dönük planlarını yapıyoruz. Bu zamana kadar 5-6 transfer yaptık. Bugün de Rusya'dan bir futbolcu kardeşimizi getirdik ve sözleşme imzalıyoruz” dedi. 
Teknik heyet ve transfer komitesinin uzun uğraşlar sonucunda Rus futbolcu ile anlaştığını dile getiren Doğan, “Bundan sonra 2 ya da 3 futbolcu daha alacağız. Kamp dönemi bitince eksik gördüğümüz yerler olursa onlara da ayrı bakacağız. Amacımız kümede kalmak değil yukarıları zorlayabilen, şehrimizin ve taraftarımızın izlemekten keyif alacağı bir takım kurmak” diye konuştu. 

Doğan: "Ligde hangi takımla maç yapacağımızın bir önemi yok" 
Öte yandan Süper Lig fikstürü ile ilgili de açıklamalarda bulunan Doğan, “İlk maçımızı deplasmanda Konya ile oynayacağız. İkinci hafta kendi sahamızda Beşiktaş ile maç yapacağız. Ligde hangi takımla maç yapacağımızın bir önemi yok. Önemli olan takımın kendi durumudur. Eğer kalitemiz ve durumumuz iyi ise hiçbir takım fark etmez. Biz kendi oyunumuzu oynayıp galip gelebilirsek problem yoktur” dedi. 
BB Erzurumspor Onursal Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, “Transferler devam ediyor. Biri iki transfer daha yaparak transfer çalışmalarını tamamlamış olacağız. BB Erzurumspor bundan önce gösterdiği başarıyı bu yıl da Süper Lig'de gösterecek. Şehrimizi her yönden hem değiştirip hem dönüştüreceğiz. İnşallah bu yıldan sonraki hedefimiz alt yapıya daha önem vereceğiz. Alt yapısı güçlü olan takımlar ayakta durur” şeklinde konuştu. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25