• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

BB Erzurumspor Topbaşı Yaptı

BB Erzurumspor Topbaşı Yaptı
Geçtiğimiz sezon 3. ligde şampiyon olarak 2. Lige yükselen Erzurumspor, teknik Direktör Ahmet Yıldırım yönetiminde topbaşı yaptı.

Erzurumspor tesislerinde düz koşuyla başlayan antrenmana Engin Baytar hariç yeni transferlerde katıldı.Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, “Bismillah dedik başladık. Çocukların neşeleri, yeni gelen arkadaşların adaptasyonu işimizin çok kolay olacak gibi gözüküyor. Bugünkü hissettiğim hava bu.” dedi

HERŞEY ŞAMPİYONLUK İÇİN

Büyük takım Erzurumspor’un büyük hedefleri olduğunu hatırlatan Teknik Patron Yıldırım, “Şampiyonluk hedefimize ulaşmak için bugün itibariyle çalışmalarımıza start verdik. Şampiyon kadronun çoğunu elimizde tuttuk. Bunun yanında takım kalitesini yükseltecek oyuncular aldık. Gelen oyuncuların saha içerisindeki ve dışardaki arkadaşlıkları eğer birlik beraberlik içerisinde olursa, bu bizi şampiyonluğa götürür diye düşünüyorum.” diye konuştu.

7 TRANSFER GERÇEKLEŞTİ

Şuana kadar istediği 7 transferin gerçekleştiğini bildiren Yıldırım, “Aldığımız oyuncuların hepsi hem maddi, hem manevi sıkıntılı dönemlerde dik duran oyuncular. Yeni Gelen arkadaşlarımıza da buradaki durumu anlattık. Beklentiyi anlattık. Zaten takip ettiğimiz bildiğimiz oyuncular. Onlarda hiç tereddütsüz kabul ettiler. Bu futbolcu kadrosuyla taraftarlarımıza bir şampiyonluk coşkusu daha yaşatmak en büyük arzumuz.” diyerek yeni transferlerin takım kalitesine ciddi oranda katkı sağlayacağını belirtti.

ENGİN BAYTAR BUGÜN ERZURUM’DA OLACAK

Yeni transferlerden Engin Baytar’ında bugün Erzurum’da olacağını kaydeden Yıldırım, “taraftarın zevk alabileceği bir takım oluşturma gayreti içerisinde olduk. Her bir oyuncumuzdan beklentimiz büyük. Engin Baytar da Erzurumspor için elinden geleni yapabilecek karakterde bir oyuncu.” dedi

YENİ TRANSFERLER

Kaleci Ramazan Evren Üstündağ’dan, Stoper Fırat Arıkan Sarıyer’den, Sol bek Sinan Morgül K.Gücü’nden, Orta saha Uğur Utlu Kartalspor’dan, Orta saha Erdem Koçak Tuzlaspor’dan, Orta saha Engin Baytar Karşıyakaspor’dan ve Halil İbrahim Tuna Antalyaspor’dan Erzurumspor’a transferi gerçekleşen futbolcular.

NOBRE TRANSFERİ OLMADI

Mert Nobre transferiyle ilgili de Yıldırım, “Mert Nobre transferinin gerçekleşmediğini biliyorum. 36 yaşında bir futbolcudansa daha genç, gelecek vadeden transferler yapılmasından yanayım.” yorumunda bulundu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25