• BIST 9092.9
  • Altın 2325.324
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0246
  • Erzurum 12 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

BB Erzurumspor yönetiminden transfer açıklaması...

BB Erzurumspor yönetiminden  transfer açıklaması...
BB Erzurumspor yönetimi transfer çalışmalarına start verdi Gerek ulusal, gerekse de yerel basın ve sosyal medyada adı geçen oyuncular ile ilgili yazılıp çizildiği gibi kulübümüzün hiçbir girişimi olmamıştır.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, sezon öncesi transfer hedeflerini belirledi. 
Kulüp yönetimince yapılan yazılı açıklamada, 2017-18 futbol sezonunun özellikle ikinci yarısında kendine yakışan bir futbol oynayıp, bunu skorlara da yansıtan BB Ezurumspor’un ligin ikinci yarısındaki müthiş çıkışı ile sezon sonu play off finali ile TFF Süper Lig'e yükselmeyi başardığı belirtilerek, “Bilinmelidir ki hem Erzurum olarak hem de BB Erzurumspor olarak, olmamız gereken yani ait olduğumuz yerdeyiz. Yönetim olarak Süper Lig'de kalmanın kıymetini bilmekle birlikte, hedefimiz üst sıralara olacaktır. Onursal Başkanımız, Başkanımız ve Yönetim kurulumuz olarak belirtmiş olduğumuz hedefler doğrultusunda gerekli tedbirleri alarak tüm sezon boyunca teknik heyet, yeni transferlerimizin de dahil olacağı oyuncu grubu ve büyük taraftarımızla omuz omuza, inançla zirvelere ulaşmaya çalışacağız” denildi. 
Geçtiğimiz hafta içerisinde Yönetim Kurulu üyeleri Kadir Ovat ve Tuncay Akpınar’ın istifalarının yönetim kurulunca kabul edildiği belirtilen açıklamada, “İstifa eden iki yöneticimize de verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Büyük ve kalıcı hedeflerimiz doğrultusunda, takımımızın geçen yılki teknik direktörü Mehmet Altıparmak ve oluşturmuş olduğumuz transfer komitesi ile birlikte tüm çalışmalar devam etmekte, bu arada takıma düşünülen oyuncu takviyeleri ile ilgili çalışmalar büyük titizlik ile yapılmaktadır” ifadelerine yer verildi. 
Kulübün açıklamasının devamı ise şöyle: 

"Transfer Komitemiz ve teknik heyetin yapmış olduğu çalışmalar sonunda takviye yapılması gereken bölgeler tespit edilmiş, 1 kaleci, 1 sağ bek, 1 sol bek, 2 stoper, 2 orta saha ve 2 kanat oyuncusu ve santrfor takviyesinin hedeflerimiz açısından isabetli olacağına karar verilmiştir. Transferi en erken tamamlayıp, hazırlık kamplarına eksiksiz giren takımlardan birisi olmak için büyük çaba göstermekteyiz. 
Gerek ulusal, gerekse de yerel basın ve sosyal medyada adı geçen oyuncular ile ilgili yazılıp çizildiği gibi kulübümüzün hiçbir girişimi olmamıştır. 
Transfer ciddi bir iştir ve sorumluluk ister beceri ister. Transferler ile ilgili geçmiş yıllarda yapılmış bütün hatalar bugün önümüze maddi manevi boyutları ile gelmektedir. 
Bu yüzden kulübümüz resmi sitesinden ve yetkili ağızlarından açıklanmadıkça hiçbir transfer gelişmesine itibar edilmemelidir. 
Önümüzde ki hafta başından itibaren, transferlerimizi kamuoyuna açıklamaya ve sözleşme imzalamaya başlayacağız 
Dış transfer ile aynı anda iç transfer görüşmelerimiz de devam etmekte olup, kaleci Hakan Canbazoğlu ile iki yıllık yeni sözleşme ve Erhan Çelenk ile de 2+1 yıllık yeni sözleşmeler yapılmış olup kalması yönünde karar verilen diğer oyuncular ile de görüşmelerimiz en kısa sürede tamamlanacaktır. 
Bu çalışmalar ve transferler yapılmaya çalışılırken maddi-manevi hangi zorluk ve sıkıntılarla karşılaştığımızı tahmin etmek zor olmayacaktır. Ülkemizde Futbol kulüplerinin ekonomik olarak geldikleri noktayı herkes görmektedir. Bu nedenle hem bugünümüzü hem yarınımızı düşünerek hareket etmeye çalışmaktayız. 
Büyük BB Erzurumspor taraftarı yönetim kurulumuza inanmaya güvenmeye devam etsin.” 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25