• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 7 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ’DEN ETSO’YA ZİYARET

BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ’DEN ETSO’YA ZİYARET
Partisinin çeşitli programlarına katılmak üzere Erzurum’a gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar, MKYK Üyesi Cevat Özer, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, BBP İl Başkanı Yener Gözütok ve parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Genel Başkan Destici, Başkan Yücelik’ten Erzurum’un ekonomisiyle ilgili bilgi aldı. Erzurum’un yatırım ortamının Cazibe Merkezleri Programı ile iyileşeceğini ve daha fazla yatırım ve yatırımcı çekeceğini umut ettiklerini dile getiren Başkan Yücelik, ekonomik reformların da hız kesmeden devam etmesini beklediklerini söyledi.

Erzurum’un her anlamda bölgenin merkezi olduğunu vurgulayan Başkan Yücelik, şehrin dinamiklerini harekete geçirecek bütün fırsatları değerlendirmek istekilerini, bunun için de ortak akılla hareket ettiklerini, Ticaret ve Sanayi Odası olarak da bu anlamda her zaman sorumluluk aldıklarını ifade etti.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de, ülkenin referandum neticesinde yeni bir yönetim sistemini tercih ettiğini belirterek, artık başta ekonomi olmak üzere ihtiyaç duyulan her alanda reformların gerçekleştirilmesi gerektiğini vurguladı. Parti olarak ekonomiye katkı sağlayacak her türlü çalışmaya destek verdiklerini anlatan BBP Genel Başkanı Destici, bölgeler arası kalkınmışlık farkını azaltacak Cazibe Merkezleri Programı’nın da Erzurum’un gelişmesine ve kalkınmasına büyük fayda sağlayacağına düşündüklerini belirtti.

Ziyaretin sonunda ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, BBP Genel Başkanı Destici’ye gümüş işlemeli Oltutaşı tespih hediye etti.

 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25