• BIST 9693.46
  • Altın 2507.739
  • Dolar 32.5882
  • Euro 34.8421
  • Erzurum 19 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

BEBEKLER İÇİN GEREKLİ; OTO KOLTUK MODELLERİ

BEBEKLER İÇİN GEREKLİ; OTO KOLTUK MODELLERİ
BEBEKLER İÇİN GEREKLİ; OTO KOLTUK MODELLERİ

Oto koltuk modellerini tercih ederken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar söz konusudur. Bu hususlara dikkat etmeli ve ona göre seçimler yapmalıyız. Bebeğinizle birlikte yola çıkmakiçin tüm hazırlıklarınız tamam diyelim. Banyo havlusu, tulum, patik, penye, iç zıbın ya da peluş battaniye gibi her parça yanınızda olsun. Fakat daha önemli bir şey eksikmiş gibi gözüküyor. Bu önemli ve gerekli eksiklik oto koltuğudur. Bebeğinizin hastane odasından çıkışından itibaren belirli bir yaşa gelene kadar onun araba içinde güvenliğini sağlayacak olan oto koltukları, olmazsa olmazlardır.

Yeni doğan bebekler için daha doğru bir terim kullanımıyla aslında araçlar için ana kucağı şeklinde belirtilir. Karayolları Trafik Yönetmeliğinin ilgili maddesi gereğince ülkemiz genelinde kullanımı, 150 cm boy uzunluğundan kısa olan ve 36 kg ağırlıktan zayıf olan çocuklar için gerekli görülen çocuk bağlama sistemleridir aslında. Oto koltuğu modelleri, oto güvenlik koltuğu olarak da bilinmektedir. Muhtemel bir kaza durumunda çocukların hiçbir şekilde zarar görmemesi için böyle bir tehlikeyi önleyen ya da en aza düşüren donanımların başında oto koltukları gelmektedir.

Fakat herhangi bir oto koltuğu modeli değil, kendi çocuğunuzun kilosuna ve yaşına uygun olan, belirli standartları kesinlikle yerine getiren bir oto koltuk modeli olması gerekir. Bu konuda www.bilio.com/oto-bebek-koltugu-c3950/prego-trend-oto-koltugu-p207606732/ web sayfasını gönül rahatlığıyla inceleyebilirsiniz. Hem bütçenize hem de bebeğinize uygun olan oto koltuk modeline bu web sitesinden kolayca ulaşabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25