• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

‘’BU FUARDA İŞ VAR!’’ Kariyer ve İstihdam fuarı Erzurum'da açılıyor

‘’BU FUARDA İŞ VAR!’’ Kariyer ve İstihdam fuarı Erzurum'da açılıyor
‘’BU FUARDA İŞ VAR!’’ sloganıyla ERKİF 2015 4. Erzurum Kariyer ve İstihdam Fuarı düzenlenecektir. Düzenlenecek olan etkinliğe sektörlerin seçkin firmaları katılacaktır.

Erzurum Valiliği, Çalışma ve İş Kurumu Erzurum İl Müdürlüğü, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 08-09 Ekim 2015 tarihinde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na ait Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde ‘’BU FUARDA İŞ VAR!’’ sloganıyla ERKİF 2015 4. Erzurum Kariyer ve İstihdam Fuarı düzenlenecektir. Düzenlenecek olan etkinliğe sektörlerin seçkin firmaları katılacaktır.

 

            İnsan kaynakları ve istihdam fuarlarının amacı; işgücünü arz edenler ile işgücünü talep eden, kamu kurumlarını,yerel yönetimleri, üniversiteleri, sanayici ve işletmecileri  buluşturmaktır. Mesleki eğitim, istihdam ve insan kaynakları konusunda taraflar arasındaki bu işbirliğini kalıcı ve kurumsal hale getirmek; ayrıca işgücünü arz eden ve arz etmeye hazırlanan kişileri, iş piyasası hakkında bilgilendirmek, istihdama girişlerini kolaylaştırmak ve çalışma hayatında başarılı olma konusunda rehberlik yapmaktır. İşgücü talep eden firmaları da çalışma hayatı konusunda bilgilendirmek, işgücü temininde onlara yardımcı olmak ve genel olarak  insan kaynakları ve istihdam konusunda tarafları  bilgilendirmeyi amaçlamaktadır.

Kariyer günü etkinliklerimizde ise; katılımcı kuruluşlarımıza kendilerini ve çalıştıkları sektörleri tanıtma imkanı vermek amaçlanmaktadır. Yeni mezun olan ve mezun olacak öğrencilerin, hedeflerini belirlemelerine yönelik  katkıda bulunmak, firmalarla daha yakın iletişimde olmalarını sağlamak ve onlar için  iş görüşmesi imkanı oluşturmak amaçlanmaktadır. Ara sınıflardaki öğrencilere staj imkanları sağlamanın yanı sıra öğrencilerin mesleki bilgi ve becerilerini arttırıcı seminer ve konferanslar, kişisel gelişime ilişkin seminer ve söyleşiler düzenlemek, öğrencilerin mezuniyet sonrası karşılaşabilecekleri iş imkanları ve çalışma politikaları hakkında  bilgi edinmelerinin sağlanması amaçlanmıştır.

Bu amaçlarla 08 - 09 EKİM 2015 tarihinde yapılacak olan Kariyer ve İstihdam Fuarına öğrencilerimiz, iş arayanlarımız, işverenlerimiz başta olmak üzere tüm halkımız davetlidir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25