• BIST 8990.9
  • Altın 2299.643
  • Dolar 32.3233
  • Euro 35.0607
  • Erzurum 10 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C

BÜYÜKŞEHİR DENETİME YOĞUNLAŞTI

BÜYÜKŞEHİR DENETİME YOĞUNLAŞTI
Büyükşehir Belediyesi, günlük yaşamın belirli kurallar dahilinde devam ettiği Erzurum’da denetimleri de elden bırakmıyor.

COVID-19 salgınıyla mücadele noktasında tüm birimlerin adeta seferber olduğu Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde, Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler de, denetimlerini aralıksız olarak devam ettiriyor. Marketler başta olmak üzere gıda ürünlerinin satışının yapıldığı işletmelere varıncaya kadar denetimlerini çok yönlü bir biçimde sürdüren ekipler, fiyatların yanı sıra sosyal mesafe kuralları ile maske ve eldiven kullanımını zorunlu kılan halleri de göz önünde bulunduruyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, 65 yaş üstü ve 20 yaş altında olanların sokağa çıkmamaları için sürekli anons uyarılarda bulunurken, marketlerdeki müşteri sayısı ve hijyen koşulları da gözden geçiriliyor.

BAŞKAN SEKMEN: “DENETİMİ ELDEN BIRAKMIYORUZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, COVID-19 salgınıyla mücadele sürecini kusursuz bir biçimde yönetmeye çalıştıklarını söyleyerek, süreçte denetimleri de elden bırakmadıklarını ifade etti. Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin şehrin dört bir yanında denetim halinde olduğunu dile getiren Başkan Sekmen, “Ekiplerimiz fiyat denetiminden, marketlerde sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulup uyulmadığına varıncaya kadar her detayı göz önünde bulunduruyor. Gıda imalathaneleri ve fırınlar, sürekli hijyen kontrolünden geçirilerek, sağlık açısından yaşanması muhtemel problemlerin önüne geçiliyor. Ayrıca mobil ekiplerimiz 65 yaş üstü büyüklerimiz ve 20 yaş altı gençlerimizin sokağa çıkmamalarını, cadde ve sokaklarda sosyal mesafe kurallarına mutlaka uyulmasını anonslarla sürekli hatırlatıyor. Bunların dışında ekiplerimiz çağrı merkezlerimize ulaşan talep ve ihbarları da anında değerlendirmeye alıyor ve gerekeni yapıyor. Yoğun gayretlerinden ve özverili çalışmalarından dolayı Zabıta Daire Başkanlığı’mıza bağlı tüm ekiplerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25