• BIST 9770.06
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Erzurum 17 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

ÇAPA BİLİM KOLEJİ’NDEN KADINLARA JEST

ÇAPA BİLİM KOLEJİ’NDEN KADINLARA JEST
Çapa Bilim Koleji, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın eğitimciler onuruna kahvaltı verdi.

Müslüm Aktürk/İSTANBUL

Çapa Bilim Eğitim Kurumları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınları unutmadı. Ataşehir Watergarden AVM’deki Kaşıbeyaz Restaurant’ta verilen kahvaltıda kadın eğitimciler, Ataşehir Kaymakamı, Milli Eğitim Müdürü ve diğer duayen eğitimcilerle buluştu.

Ataşehir Kaymakamı  Zafer Karamehmetoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, “Bugün önemli bir gün, özellikle hanımefendilerin Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz. Kadınlarımız toplumumuzun mimarları, geleceğimizin mimarları, eğitim hayatımızda da çok önemli rol oynuyorlar. Çapa Bilim Koleji’nin bu güzel kahvaltısında hep beraberiz. Kendilerine Ataşehir ve diğer kampüslerinde başarılar diliyoruz.  Eğitim hayatımıza katkı sağlayan herkesin gönlümüzde ayrı bir yeri vardır. Maksut Bey’in memleketinde 4,5 yıl kaldım. Ailelerini iyi tanırım. Dolayısıyla Ataşehir eğitimine katkı sağlayacaklarına gönülden inanıyorum, hayırlı olsun” dedi.

Ataşehir Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican da, Çapa Bilim Koleji’nin düzenlediği kahvaltılı toplantının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleşmesinin güzel bir tevafuk olduğunu belirterek, “Dünya Kadınlar Günü’nde bir araya gelmiş olduk. Bu buluşmaya vesile olan Çapa Bilim Koleji Kurucusu Maksut Bey’e ve Çapa Bilim Koleji Ailesine teşekkür ediyorum. Öncelikle Ataşehir eğitim ailesindeki kadın meslektaşlarımın bu özel ve anlamlı günlerini kutluyorum” diye konuştu.

 

POZİTİF SİNERJİ

Çapa Eğitim Kurumlarının Kurucusu Maksut Konyar ise, Ataşehir’deki okullar arası diyalogu güçlendirmek ve birlikteliği desteklemek ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın eğitimcileri kutlamak amacıyla söz konusu kahvaltıyı düzenlediklerini söyledi. Çapa Bilim Koleji’nin Ataşehir’de de iki kampüs açtığını hatırlatan Konyar, şöyle devam etti: “Avrupa yakasındaki iki kampüsümüze ilaveten bir süre önce Ankara’da iki kampüsü daha bünyemize kattık. Pozitif sinerji oluşturmak adına sizlerle sık sık bir araya gelmeyi planlıyoruz. Bugün kadınlarımız için özel bir gün. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bütün kadınları kutluyorum. Toplantımızın güzelliklere vesile olmasını diliyor, katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

 

Yoğun ilgi gören ve davetliler tarafından memnuniyetle karşılanan kahvaltılı buluşmaya MEF Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Özcan başta olmak üzere, Ataşehir Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri, okul yöneticileri ve diğer yetkililer katıldı. Toplantının sonunda davetlilere çiçek dağıtıldı. 

Çapa Bilim Kolejlerinde eğitim veren kadın yönetici, öğretmen ve diğer personelle bir araya gelen Maksut Konyar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hepsini tek tek kutladı ve onlara birer çiçek hediye etti.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25